Hergebruik inboedel

Offerte

Wilt u een prijsopgave of meer informatie? U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Wij geven uw spullen een tweede leven

Bij iedere ontruiming blijven veel spullen over waar u zelf geen bestemming voor heeft, maar die nog te goed zijn om zomaar weg te gooien. Wovia heeft het hergebruik van spullen en het milieubewust omgaan met afval hoog in het vaandel. We ontwikkelden een uniek concept waarbij zoveel mogelijk spullen een nieuwe bestemming krijgen.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van maatschappelijke instanties en samenwerkingen met goede doelen zijn we in staat om een groot deel van de overgebleven inboedel een tweede leven te geven. Zo leveren wij kleding aan bij het Leger Des Heils, krijgt de jeugdzorg veel witgoed en keukenspullen en doneren we gereedschap aan ‘Stichting gered gereedschap’. Boeken gaan naar een kerkelijke stichting en mobiele telefoons schenken we aan de Cliniclowns. Ook werken we nauw samen met kringlooporganisaties. Op deze manier kunnen we met uw spullen andere mensen verder helpen.

Wovia onderscheidt zich met deze werkwijze graag ten opzichte van de traditionele ontruimer. Spreekt dit u aan? Nodig ons dan uit via de offertebutton of via de telefoon voor een vrijblijvende offerte.hergebruik inboedel


Onze Partners

wovia woningontruiming partners