Over ons

Offerte

Wilt u een prijsopgave of meer informatie? U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen

‘Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen’, zo luidt onze slogan. Het geeft aan dat Wovia opdrachten met de grootste zorg behandelt. Dankzij de jarenlange ervaring en het enthousiasme van onze teams is een succesvolle uitvoering gegarandeerd.

Wovia werkt vanuit meerdere locaties. Hiermee hebben wij een landelijke dekking.

Vestiging Amersfoort, Wessel Vroegop:
“De sociale kant van het werk spreekt mij erg aan”

Vestiging Wilp, Paul Hesselink:
“Ik kom u graag, snel verder helpen”

Aanspreekpunt voor algemene vragen is over het algemeen Wessel Vroegop, oprichter van Wovia Woningontruiming. “Het persoonlijke contact met mensen is zowel voor Paul als Wessel erg belangrijk. Daarbij onderscheiden wij ons graag van de traditionele ontruimer. Wij denken mee met onze klanten. Dat uit zich in onze hele dienstverlening. Komen wij bijvoorbeeld nog spullen van waarde tegen waar de familie overheen heeft gekeken, dan gaan die gewoon weer terug naar de opdrachtgever.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van maatschappelijke instanties en de samenwerking met goede doelen is het mogelijk om een groot deel van de overgebleven inboedel een tweede leven te geven. Zo leveren wij kleding aan bij het Leger Des Heils en Humana, krijgt de jeugdzorg veel witgoed en keukenspullen, gaan boeken naar een kerkelijke stichting en werken wij nauw samen met kringlooporganisaties. Wovia heeft het hergebruik van spullen en het milieubewust omgaan met afval, hoog in het vaandel staan.”

Complete dienstverlening

Wovia heeft samenwerkingsverbanden met uitvaartorganisaties, thuiszorgverleners, woningbouwverenigingen, begrafenisondernemers, bewindvoerders, makelaars, notarissen en gemeenten. Op die manier kunnen wij een complete dienstverlening bieden.

Wij komen graag kennis maken met u en uw situatie. U kunt ons uitnodigen via de offerte button en natuurlijk ook via de telefoon.


[ { "address": " Rustenburgerweg 93", "city": " Amersfoort", "zipcode": "3815NC ", "titel": "Wovia Vroegop", "url": "https://www.wovia-woningontruiming.nl/wessel-vroegop" } , { "address": " Rijksstraatweg 71", "city": " Wilp", "zipcode": "7384AC ", "titel": "Wovia Hesselink", "url": "https://www.wovia-woningontruiming.nl/paul-hesselink" } ]

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC  Amersfoort
Mobiel 06-1060 8344
Telefoon 033-4654900
info@wovia-vroegop.nl

Wovia Hesselink

Rijksstraatweg 71
7384 AC  Wilp (Deventer)
Mobiel 06-2186 4350
0571 - 795016
info@wovia-hesselink.nlOnze Partners

wovia woningontruiming partners