Woningontruiming in de regio Hilversum

Vrijblijvende offerte

WONINGONTRUIMING IN REGIO HILVERSUM?

Wij verzorgen op een professionele wijze het leeg en oplever klaar maken van uw woning(en), zorgkamer(s) of bedrijfspand(en). Ook uw senioren verhuizing van groot naar klein kunnen wij voor u verzorgen. Wovia Woningontruiming kan u tot dienst zijn in de regio Hilversum en omgeving.

Wovia werkt voor particulieren, bewindvoerders, notarissen, makelaars, woningbouwverenigingen en zorg instellingen.

Wij worden vaak ingehuurd na een overlijden of bij een verhuizing. Wij ontzorgen u in deze situatie van alle zaken omtrent het leeg opleveren van de achter gebleven woning. (of zorgkamer).

Voor uw inboedel hebben wij een uitgebreid netwerk aan goede doelen om bruikbare spullen een tweede leven te geven. Als er spullen van waarde in de woning achter blijven kunnen wij deze van u opkopen of deze voor uw via een veilinghuis te koop aanbieden.

Om u een passende schriftelijke offerte aan te bieden komen wij graag vrijblijvend bij u in de woning langs. Hierin zullen wij alle werkzaamheden omschrijven en ontvangt u van ons een vaste prijs. Na uw akkoord gaan wij aan de slag.

Wovia biedt een oplevergarantie op de aangenomen werkzaamheden. Om ons verder te onderscheiden zijn wij in bezit van een V.O.G verklaring (verklaring omtrent gedrag).

Uw woningontruiming is bij Wovia in goede handen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met