WONINGONTRUIMING IN OMGEVING UTRECHT

ZORGEN WEGNEMEN

In de meeste gevallen is de aanleiding voor een woningontruiming geen fijne reden. Bovendien is het waarschijnlijk geen alledaagse bezigheid voor u. Daarom zet Wovia zich in het gehele proces voor de betrokkenen zo prettig mogelijk uit te voeren, waarbij u verder geen omkijk heeft naar de woningontruiming. Wovia staat voor full service zonder onwenselijke situaties. Een woningontruiming is een kwestie van integriteit. Van Wovia mag u de hoogste integriteit verwachten!

GEDEGEN AANPAK VAN EEN WONINGONTRUIMING IN UTRECHT

Wanneer alle waardevolle en emotioneel waardevolle spullen zijn verwijderd, beginnen wij met de woningontruiming in de regio Utrecht. Bruikbare overgebleven spullen worden door ons aangeboden bij de verschillende goede doelen. Waardevolle spullen die onverhoopt zijn achtergebleven, worden, indien gewenst, alsnog bij u bezorgd. De woning wordt na de woningontruiming opgeleverd geheel conform de wensen van de eigenaar. Het hele proces van de woningontruiming wordt op een respectvolle en integere manier uitgevoerd. Na de woningontruiming heeft u de mogelijkheid te inspecteren en te beoordelen. Indien u dat wenst, kunnen we de oplevering uitvoeren met betrokkenheid van de verhuurder. Met Wovia bent u verzekerd van een heldere aanpak en een vlekkeloze dienstverlening bij een woningontruiming in de regio Utrecht.

WOVIA UW PARTNER

Met de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, hebben wij elke situatie al eens meegemaakt bij een woningontruiming. U mag van ons dan ook een absoluut vlekkeloze dienstverlening verwachten. De eventueel overgenomen inboedel wordt op mindering gebracht op het factuurbedrag. Vooraf maken wij een indicatie van de verwachte werkzaamheden, waarna u een offerte op maat toegestuurd krijgt. Met deze offerte heeft u een volledig overzicht over de werkzaamheden en de kosten en staat u niet voor verrassingen achteraf bij de woningontruiming. Nadat de offerte voor de woningontruiming door u is goedgekeurd, maken wij een planning en garanderen u de datum voor de oplevering van de woning.

VRIJBLIJVEND

Het aanvragen voor een woningontruiming in de regio Utrecht is altijd vrijblijvend. Wanneer alles duidelijk is en alle werkzaamheden en kosten in kaart zijn gebracht, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte op maat. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening. Pas wanneer u akkoord gaat met de offerte voor de woningontruiming gaan wij voor u aan het werk. De kosten voor de woningontruiming zullen nooit hoger uitvallen. Wanneer de achtergebleven spullen nog een restbedrag opleveren, wordt dit in mindering gebracht op het factuurbedrag en betaalt u dus juist minder!

Partners

Wovia werkt samen met