Bedrijfsontruiming

Bedrijfsontruiming

Vrijblijvende offerte

EEN BEDRIJFSONTRUIMING? WOVIA HELPT U GRAAG SNEL VERDER

Heeft u een bedrijfspand, kantoor, schoolpand, magazijn of atelier te ontruimen? Wovia biedt graag een oplossing op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u snel verder helpen en alle zorgen uit handen nemen.

Wij maken graag kennis met u en de werkzaamheden. Na de eerste bezichtiging ontvangt u een schriftelijke offerte met daarin tot in detail omschreven wat wij voor u kunnen betekenen. De eventuele opgekochte inboedel wordt in mindering gebracht op de offerte. Wij bieden u een offerte op basis van aannamen. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Na goedkeuring van de offerte plannen wij een datum en zorgen wij ervoor dat het bedrijfspand binnen de gestelde tijd klaar is voor oplevering. Wij werken met een oplevergarantie.

 

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Verwijderen van extra elementen

Ons vaste team zal de nog herbruikbare spullen inpakken en aanleveren bij één van onze vele goede doelen. Het bedrijfspand wordt volgens de eisen van de verhuurder opgeleverd. Bij een bedrijfsontruiming heeft u vaak te maken met extra afvalstromen. Denk hierbij aan systeemplafonds, tussenwanden, bekabeling en stellingmateriaal. Wij voeren de verwijdering van dergelijke onderdelen op een professionele en efficiënte manier uit. Ten slotte nemen wij contact met u op om het resultaat te beoordelen en kunnen wij indien gewenst de eindoplevering voor u uitvoeren met de verhuurder.

Met Wovia heeft u geen omkijken naar de bedrijfsontruiming. Wij zorgen voor een correcte en snelle afhandeling. Vraag gerust een gratis offerte aan.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met