OPRUIMEN EN VERWIJDEREN VAN KLEIN CHEMISCH AFVAL

KLEIN CHEMISCH AFVAL OPRUIMEN

Voor kleinere ondernemers is het opruimen van klein chemisch afval een hele onderneming. Wovia is als woningontruimer gespecialiseerd in het ontruimen en verwijderen van allerhande materialen. Ook op de juiste manier klein chemisch afval afvoeren, is één van de vaste waarden van Wovia.

Klein chemisch afval afvoeren in de praktijk

Recentelijk kregen wij de vraag om voor een gepensioneerde huisschilder klein chemisch afval op te komen halen. De gezondheid van deze beste man was niet meer zo best en hij wilde zijn vrouw niet opzadelen met zijn oude verfvoorraad. Wovia heeft een kleine inspectie gedaan en een offerte opgesteld voor het verwijderen van het klein chemisch afval dat voornamelijk uit verf bestond. Ondanks dat het niet veel leek, was het toch snel een paar honderd kilo aan klein chemisch afval. De beste man was zeer opgelucht dat zijn oude verfbussen op een nette manier waren afgevoerd.

Klein chemisch afval eenvoudig verwijderd

Het verwijderen van klein chemisch afval is één van randactiviteiten van Wovia. Wovia is een organisatie door mensen en voor mensen met een maatschappelijk bewuste kijk. Onze specialisatie is ontruimen en verhuizen, maar met een opdracht zoals hierboven beschreven, zijn wij ook graag betrokken. Wilt u een zorgeloze verwijdering van klein chemisch afval? Neemt u dan even contact met ons op. Dit kan via de website, maar natuurlijk ook per telefoon op 085 4017177.

Wat is klein chemisch afval?

Onder klein chemisch afval (kca) vallen meestal chemische stoffen zoals verf en zuren, maar wist u dat ook een injectienaald of lampenolie of een tl buis of een kwikthermometer onder klein chemisch afval vallen? Meer voor de hand liggend klein chemisch afval is benzine, motorolie, zwavelzuur, zoutzuur, gootsteenontstopper, fotofixeer en accuzuur. Heeft u hier slechts een kleine hoeveelheid van, neemt u dan even contact op met uw gemeente. Sommige gemeentes bieden een gemeentedepot, een chemokar, of een kca depot. Dit kan per gemeente verschillen. Voor de grotere hoeveelheden klein chemisch afval kunt u terecht bij Wovia.

Heeft u overtollig klein chemisch afval?

Heeft u oude bedrijfsmaterialen die vallen onder klein chemisch afval of heeft u restmaterialen van een uit de hand gelopen hobby en wilt u dit zonder omkijken en op een milieubewuste manier afvoeren? Neemt u dan contact op met Wovia. Wij staan graag voor u klaar.

Partners

Wovia werkt samen met