Woningontruiming per regio

Woningontruiming per regio

Vrijblijvende offerte

Wovia is de specialist in woningontruiming door heel Nederland.

Voor iedere soort van woningontruiming kunt u een beroep op ons doen. Waardevolle spullen kunnen vooraf door uzelf verwijderd worden. Indien gewenst kunnen wij deze ook van u opkopen. De overige spullen bieden wij aan, indien deze nog geschikt zijn voor hergebruik, bij de verschillende goede doelen. Antieke en exclusievere spullen kunnen ook worden aangeboden om te worden geveild. De opbrengsten hiervan worden verrekend met de rekening voor de woningontruiming.

Onze dienstverlening is zonder meer professioneel te noemen. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij onze diensten steeds beter weten af te stemmen op de behoefte van onze opdrachtgevers. Klanttevredenheid en service staan bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Onze offertes zijn altijd vrijblijvend. Een offerte wordt vooraf opgesteld aan de hand van een inspectie en is van onze kant altijd bindend. U wordt dus nooit verrast met hogere kosten achteraf. Naast onze vrijblijvende offerte hanteren wij een strakke planning. Een door ons afgegeven opleverdatum is een gegarandeerde opleverdatum, met oplevergarantie!

Wovia is gecertificeerd als Asbestinspecteur. Materialen worden op een professionele en milieuvriendelijke wijze afgevoerd en indien mogelijk hergebruikt. Indien gewenst kunnen wij de eindoplevering van de woning aan de woningbouwvereniging ook voor u verzorgen.

Wovia is uw woningontruimer met een voordelige en zeer professionele service.

Uw tevredenheid is ons streven!

 

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

WERKGEBIEDEN WOVIA

Uiteraard zijn wij ook in andere regio's actief!

Partners

Wovia werkt samen met