Over de Wovia Groep

Wij Helpen u graag verder

Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen

‘Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen’, zo luidt onze slogan. Het geeft aan dat Wovia opdrachten met de grootste zorg behandelt. Dankzij de jarenlange ervaring en het enthousiasme van onze teams is een succesvolle uitvoering gegarandeerd.

Wovia werkt vanuit meerdere locaties. Hiermee hebben wij een landelijke dekking.

Vestiging Amersfoort, Wessel Vroegop:
“De sociale kant van het werk spreekt mij erg aan”

Vestiging Twello, Paul Hesselink:
“Ik kom u graag, snel verder helpen”

Aanspreekpunt voor algemene vragen is over het algemeen Wessel Vroegop, oprichter van Wovia Woningontruiming. “Het persoonlijke contact met mensen is zowel voor Paul als Wessel erg belangrijk. Daarbij onderscheiden wij ons graag van de traditionele ontruimer. Wij denken mee met onze klanten. Dat uit zich in onze hele dienstverlening. Komen wij bijvoorbeeld nog spullen van waarde tegen waar de familie overheen heeft gekeken, dan gaan die gewoon weer terug naar de opdrachtgever.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van maatschappelijke instanties en de samenwerking met goede doelen is het mogelijk om een groot deel van de overgebleven inboedel een tweede leven te geven. Zo leveren wij kleding aan bij het Leger Des Heils en Humana, krijgt de jeugdzorg veel witgoed en keukenspullen, gaan boeken naar een kerkelijke stichting en werken wij nauw samen met kringlooporganisaties. Wovia heeft het hergebruik van spullen en het milieubewust omgaan met afval, hoog in het vaandel staan.”

Complete dienstverlening

Wovia heeft samenwerkingsverbanden met uitvaartorganisaties, thuiszorgverleners, woningbouwverenigingen, begrafenisondernemers, bewindvoerders, makelaars, notarissen en gemeenten. Op die manier kunnen wij een complete dienstverlening bieden.

Wij komen graag kennis maken met u en uw situatie. U kunt ons uitnodigen via de offerte button en natuurlijk ook via de telefoon.

Wovia Vroegop

Wessel Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

06-1060 8344
033-4654900
info@wovia-vroegop.nl

Lees meer

Wovia Hesselink

Paul Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

06-2186 4350
0571-795016
info@wovia-hesselink.nl

Lees meer

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met