Hergebruik inboedel

Hergebruik inboedel

Vrijblijvende offerte

Hergebruik inboedel

Bij iedere ontruiming blijven spullen over waar u zelf geen bestemming voor heeft, maar die nog te goed zijn om zomaar weg te gooien. Wovia heeft het hergebruik van spullen en het milieubewust omgaan met afval hoog in het vaandel. We ontwikkelden een uniek concept waarbij zoveel mogelijk spullen een nieuwe bestemming krijgen.

Groot netwerk voor hergebruik inboedel

We werken hiervoor met een groot aantal instellingen samen. Zo leveren we kleding bij het Leger Des Heils, krijgt de jeugdzorg veel witgoed en keukenspullen en doneren we gereedschap aan Stichting gered gereedschap. Boeken gaan naar een kerkelijke stichting en mobiele telefoons schenken we aan de CliniClowns. Ook werken we nauw samen met kringlooporganisaties. Op deze manier kunnen we met uw spullen andere mensen verder helpen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Hergebruik inboedel: samen helpen we mensen verder

Wovia draagt graag haar steentje bij aan een betere en duurzame samenleving. Door ons grote netwerk aan partijen waarmee we samenwerken, steunen we deze instellingen en helpen we mensen verder. Zo onderscheiden we ons van andere ontruimers en verhuizers. Spreekt dit u aan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Onze partners bij hergebruik inboedel

We werken onder andere met de volgende partners voor het hergebruik van spullen:

Uitgebreid dienstenpakket

We zijn specialist in woningontruimingen en verhuizingen, waaronder ook een seniorenverhuizing. Er zijn verschillende omstandigheden die ervoor zorgen dat u zelf niet meer in staat bent een woning te ontruimen. Op zo’n moment bent u bij Wovia aan het juiste adres. Ook kunnen we u helpen met aanvullende diensten, zoals muren witten, vloeren kaal maken of een zonnescherm verwijderen.

Daarom kiest u voor Wovia

Het ontzorgen van onze klanten is vanaf de start ons belangrijkste doel. Wat uw vraag ook is, we voeren ons werk altijd betrouwbaar en efficiënt uit. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben wij een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met