Prijs van een huis leegruimen

Prijs van een huis leegruimen

Vrijblijvende offerte

Prijs van een huis leegruimen

Wat is de prijs van een huis leegruimen? Die vraag wordt ons vaak gesteld. We snappen goed dat inzicht in de prijs belangrijk is. Toch kunnen wij nooit op voorhand een prijs afgeven. Iedere leegruiming is namelijk maatwerk en afhankelijk van verschillende factoren.

Met onze offerte inzicht in de prijs van een huis leegruimen

Omdat iedere ontruiming maatwerk is, maken wij altijd een offerte op maat. Die ontvangt u nadat wij persoonlijk bij u zijn langs geweest. Na een eerste contact (vaak per telefoon of mail), maken we een afspraak voor een kennismaking. Daarna komen we langs en bekijken het huis. We bespreken wat er allemaal moet gebeuren of u misschien gebruik wilt maken van aanvullende diensten. Na dit alles kunnen wij een goede inschatting van het werk maken en de offerte opstellen. Die offerte ontvangt u kort daarna en is altijd vrijblijvend. In de offerte staan in detail de werkzaamheden, planning en natuurlijk de prijs.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van huis leegruimen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Prijs huis leegruimen bepalen

Om de prijs voor het leegruimen van een huis te bepalen kijken wij naar verschillende factoren:

  • Zo kijken we naar het soort huis. Gaat het bijvoorbeeld om een tweekamerappartement of een eengezinswoning.
  • Ook kan het zo zijn dat we specifieke apparatuur nodig hebben voor het ontruimen van een huis, zoals een verhuislift.
  • Verder is de hoeveelheid en het soort inboedel van invloed op de prijs. In geval van afval kunnen er afvoerkosten bijkomen. Die kosten verschillen per gemeente.
  • Aanvullende diensten zijn uiteraard ook van invloed op de totaalprijs. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld vloerverwijdering of schoonmaakwerkzaamheden.

Prijs voor huis leegruimen akkoord?

Wilt u dat we voor u aan de slag gaan en gaat u dus akkoord met de offerte? Dan plannen we het werk direct in. Daarbij maken we ook afspraken over waar de spullen straks allemaal naartoe mogen. Bijvoorbeeld naar familie of één van de goede doelen stichtingen waarmee wij samenwerken. Op de afgesproken dag komen wij vervolgens bij u langs en gaan we aan de slag. Het werk wordt altijd met zorg en aandacht uitgevoerd.

Daarom kiest u huis leegruimen met Wovia

Een huis leegruimen is bij Wovia in goede en professionele handen. Met onze service ontzorgen we volledig en nemen alles uit handen. Ook bieden we een oplevergarantie op onze werkzaamheden. Dat betekent dat we pas klaar zijn als u tevreden bent. Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen; daar staan we voor.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Werkgebied Wovia

Uiteraard zijn wij ook in andere regio's actief!

Partners

Wovia werkt samen met