Woningontruiming in regio Zutphen

Offerte

Wilt u een prijsopgave of meer informatie? U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

WONINGONTRUIMING EN VERHUIZEN IN DE REGIO ZUTPHEN

Wovia Hesselink Woningontruiming is gevestigd in Wilp.

Wovia Hesselink Woningontruiming heeft door de jaren heen, veel ervaring met het ontruimen van woningen, flats, zorgkamers of bedrijfsruimten in Zutphen en omgeving. De diensten zijn zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Ook kan Wovia u verhuizing (seniorenverhuizing) van groot naar klein verzorgen, waarbij tevens het grote achterblijvend huis voor uw bezemschoon wordt opgeleverd.

Door de nabije ligging t.o.v. Zutphen, is Wovia inmiddels goed bekent met lokale instanties, goede doelen en woningbouwverenigingen. het werk wordt door hen dan ook goed gewaardeerd.

Paul Hesselink is uw aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, vooraf weet u waar u met hem aan toe bent. Een geslaagde oplevering, een verzorgde verhuizing en hergebruik van uw spullen is telkens weer het doel. Daarnaast kan hij ook zorgen voor opkoop van jong witgoed en gemerkte artikelen. Met de jaren lange ervaring is uw opdracht bij Wovia Hesselink Woningontruimingen in goede handen. Vraag gerust via de offerte knop een gratis offerte aan.

“Ik kom u graag, snel verder helpen” Paul Hesselink


woningontruiming regio Zutphen


Onze Partners

wovia woningontruiming partners