Schoonmaak

Schoonmaak

Vrijblijvende offerte

Onze schoonmaakdienst

Eindschoonmaak is de laatste fase van de woningontruiming. Soms is het voldoende om de woning bezemschoon achter te laten, maar in de meeste gevallen wordt meer schoonmaakwerk vereist zoals vetvrij maken, nicotineschade herstellen of zelfs ontsmetten. Ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Bezemschoon opleveren

Elke woning wordt standaard bezemschoon opgeleverd. In de praktijk betekent dit, dat er met een stofzuiger gezogen wordt. De woning is op die manier op het oog schoon en leeg.

Grote schoonmaak

Na jaren van bewonen, hebben vet en kalkaanslag zich vaak flink opgebouwd. Met name in de badkamer en op plekken waar het fornuis en de wasmachine hebben gestaan, is een grondige schoonmaak nodig. Wij kunnen deze schoonmaak verzorgen en garanderen een nette oplevering.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Nicotineschoonmaak

Herstel van nicotineschade kost veel tijd. Afhankelijk van de aard van de schade maken wij een plan van aanpak. Onderdelen zijn het vetvrij maken van plafonds, muren en kozijnen. Ook sauzen en het verwijderen van behang kunnen noodzakelijk zijn.

Vervuilde woningen

Bij woningen die van top tot teen vol en vervuild zijn, kan hygiënegevaar ontstaan. Ontsmetten is dan een eerste vereiste. Wovia heeft een ruime ervaring op dit gebied en kan u ook bij ernstige vervuiling uitstekend van dienst zijn.

Wij helpen u graag snel verder

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met