Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

Vrijblijvende offerte

Wovia is uw partner bij een seniorenverhuizing

Verhuist u van groot naar klein en zoekt u hulp bij zowel ontruimen als verhuizen? Wovia Woningontruiming helpt u graag. We zijn specialist op het gebied van een seniorenverhuizing. Dat betekent dat wij precies weten wat nodig is voor een respectvolle en comfortabele seniorenverhuizing. Ook kunt u gebruik maken van ons totaalpakket: een verhuizing en ontruiming in één.

Zo ziet een seniorenverhuizing eruit

We komen altijd eerst bij u langs. Samen bepalen we wat er moet gebeuren. Met een kleine inspectie stellen we de hoeveelheid werk vast. Tijdens de inspectie kunt u aangegeven welke spullen wel en niet meegaan. Ook kunt u aangeven wat er gedaan moet worden met spullen die niet meegaan. Naar familie bijvoorbeeld, of naar een goed doel. Als u wilt, kunnen we de spullen van u overnemen. Nadat we precies weten wat er gedaan moet worden, plannen we het werk in. Op de afgesproken dag laden we met zorg en aandacht alle spullen in en verhuizen die naar de seniorenwoning. Als u wilt, leveren we huisdozen of helpen we u met inpakken.

Uw partner in een seniorenverhuizing

  • Specialist in seniorenverhuizingen
  • Altijd met een warm hart en discretie
  • Voor zowel ontruimen als verhuizen
  • 100% oplevergarantie
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen en stichtingen
  • Ook voor verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • De beste service en hoogst mogelijke zorg en aandacht
  • Ook voor spoedverhuizingen
  • Offerte

Overgebleven spullen

Eventueel restafval voeren wij af volgens de regels die daarvoor gelden. We zijn zeer zuinig op uw en onze gezondheid. We zijn dan ook gecertificeerd asbest-inspecteur. Spullen die geen restwaarde meer hebben, maar nog wel bruikbaar zijn, brengen wij graag naar goede doelen. Voor het vervoer hiervan rekenen wij geen kosten. Zo dragen wij als organisatie met plezier ons steentje bij aan een duurzamere maatschappij. Komen we tijdens de verhuizing onverwacht waardevolle spullen tegen? Die houden we netjes voor u achter. Onze 100% reputatie is zeer belangrijk: in 100% vertrouwen kunt u de verhuizing bij ons uitbesteden. Spullen van waarde kunnen we van u opkopen. Ook kunnen we bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee we samenwerken.

Een seniorenverhuizing met een warm hart en discretie

Wovia heeft haar werknemers geselecteerd op inzetbaarheid, maar zeker ook op integriteit. Een seniorenverhuizing is tenslotte een persoonlijke aangelegenheid. We begrijpen dit als geen ander en houden daar in alles wat we doen rekening mee. Een verhuizing heeft vaak een grote impact op iemands leven. Soms verhuist iemand bijvoorbeeld uit het huis waar de kinderen zijn groot geworden. Of een verhuizing noodzakelijk, vanwege gezondheid of mobiliteit. Op alle vlakken denken we mee en zorgen we ervoor dat de verhuizing in alle rust en comfort plaatsvindt. We nemen de tijd om de wensen te horen en staan altijd klaar voor een gezellig praatje. Ook helpen we een inschatting te maken van een woning of kamerindeling. Onze jarenlange ervaring maakt dat we dit snel en kundig voor u kunnen doen.

Daarom kiest u voor Wovia

Ontruimen en verhuizen zijn de specialisaties van Wovia. We denken actief met u mee en nemen zoveel mogelijk onzekerheden weg. Voor en tijdens de seniorenverhuizing. Door onze jarenlange ervaring kennen we ons vak tot in de puntjes. We hebben een oplevergarantie: dat betekent dat we altijd opleveren op de datum die we hebben afgesproken. En dat we pas klaar zijn als u tevreden bent. Bij een huurwoning geven wij ook oplevergarantie: de achtergebleven huurwoning wordt ontruimd en schoongemaakt. Nadat we klaar zijn, kan de woning dus direct worden verhuurd. Zorgeloos uitbesteden, dat is ons doel. We regelen een seniorenverhuizing voor zowel particulieren als organisaties.

De voordelen van een seniorenverhuizing met Wovia

Door onze jarenlange ervaring schakelen we snel en kundig, ook bij een seniorenverhuizing met spoed. Onze processen zijn door de jaren heen steeds meer geoptimaliseerd, met een kundig en professioneel resultaat als gevolg. Onze service is optimaal. We zijn wellicht niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. En wat we met zekerheid weten: we leveren de beste service en hoogst mogelijke zorg en aandacht. Een seniorenverhuizing komt vaak ongelegen en onaangekondigd. Soms is de situatie zelfs dwingend en is er sprake van spoed. U kunt voor 100% rekenen op Wovia als u partner in de seniorenverhuizing. Heeft u onze vrijblijvende offerte goedgekeurd? Dan gaan we voor u aan de slag en heeft u geen omkijken meer naar de verhuizing.

Regel nu uw seniorenverhuizing met Wovia

Heeft u ondersteuning nodig bij een seniorenverhuizing? We helpen u graag. Het liefst spreken we u eerst even persoonlijk aan de telefoon. U kunt ons dagelijks bereiken op 085-4017177. Natuurlijk kunt u ook per e-mail een offerteaanvraag doen. Iedere aanvraag is vrijblijvend. Bij een seniorenverhuizing met spoed kunt u ons het beste even bellen. We zijn een landelijk actieve organisatie. Waar de woning ook staat of waar naartoe de verhuizing ook gaat; we kunnen u altijd helpen. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met