Seniorenverhuizing

Vrijblijvende offerte

U heeft een senioren verhuizing in de planning?

Wovia is uw partner!

WAAROM U VOOR EEN SENIOREN VERHUIZING MET WOVIA KIEST?

Ontruimen en verhuizen zijn de specialisaties van Wovia. Wij doen dit al vele jaren met tevreden klanten tot gevolg. Wovia is volledig ingericht op het zorgeloos uitvoeren van een senioren verhuizing. Wij denken actief mee met onze opdrachtgevers en nemen waar wij kunnen vragen en onzekerheden weg voor en tijdens de senioren verhuizing. Zo werkt Wovia. Tijdens de vele jaren dat wij actief zijn met ontruimingen en senioren verhuizingen, hebben wij ons vak tot in de puntjes in de vingers gekregen. Zo geeft Wovia een gegarandeerde opleverdatum en garandeert Wovia de oplevering van de achtergebleven woning. De oplevering van de huur woning bij een senioren verhuizing kunnen wij desgewenst samen met u uitvoeren. Bij Wovia draait het om resultaat en uw tevredenheid, zo geloven wij nog vele jaren succesvol actief te kunnen zijn in deze branche. Op onze website staan referenties van onze opdrachtgevers. Ondersteuning bij een senioren verhuizing kan zowel door particulieren als door organisaties worden aangevraagd.

EEN SENIOREN VERHUIZING IN DE PRAKTIJK

Met een senioren verhuizing wordt enerzijds de achtergebleven woning ontruimd en gaan de spullen voor zover mogelijk en wenselijk over naar de seniorenwoning. Voor Wovia betekent dat een hoeveelheid verhuiswerk en vervoer. Met een kleine inspectie op de locatie kunnen wij vaststellen hoeveel werk er gemoeid is met de senioren verhuizing. Tijdens deze inspectie kunt u als opdrachtgever aangeven welke spullen er wel of niet mee moeten . Achtergebleven spullen kunnen onder familie en vrienden worden verdeeld. In combinatie met een senioren verhuizing kan Wovia deze spullen ook van u overnemen. Vervolgens worden de spullen die meegaan met zorg ingeladen en uitgeladen in de seniorenwoning. Eventueel restafval kan Wovia conform de daarvoor geldende regels afvoeren. Wovia is zeer zuinig op uw en onze gezondheid. Wovia is zodoende gecertificeerd astbest inspecteur. Spullen die geen restwaarde meer hebben, maar nog wel bruikbaar zijn, stelt Wovia graag ter beschikking bij goede doelen. Voor het vervoer hiervan rekent Wovia geen kosten. Wovia tracht daarmee een zinnige bijdrage te leveren aan een duurzamere maatschappij en vind het daarnaast onwenselijk om bij een senioren verhuizing waarde verloren te laten gaan. Mochten wij tijdens de werkzaamheden nog waardevolle spullen aantreffen, dan houden wij deze netjes voor u achter. Onze 100% reputatie is voor ons zeer belangrijk op dit punt, zodat u in vertrouwen de senioren verhuizing kunt uitbesteden.

DE VOORDELEN VAN EEN SENIOREN VERHUIZING MET WOVIA

Omdat Wovia volledig is ingericht op het ontruimen en verhuizen, kunnen wij snel en zeer planmatig acteren bij een senioren verhuizing en zelfs bij een senioren verhuizing met spoed! Door de jarenlange ervaring die wij hebben met een senioren verhuizingen zijn wij er steeds beter in geworden onze processen te optimaliseren. Hetgeen voor u natuurlijk een zeer voordelige service oplevert. Wij zijn niet de goedkoopste, maar behoren zeker niet tot de duurdere partijen waar het aankomt op een senioren verhuizing. Wat wij wel zeker weten, is dat wij de beste service hebben en de meeste zorgen weten weg te nemen. Ook geeft Wovia een oplevergarantie op de achtergebleven huurwoning. De achtergebleven huurwoning wordt ontruimd en schoongemaakt en kan nadat wij klaar zijn, direct weer worden verhuurd. Zorgeloos uitbesteden, dat is ons doel. Voor u komt een senioren verhuizing vaak ongelegen en onaangekondigd. Vaak is de situatie dwingend, zodat er sprake is van spoed. Wovia is de partner waar u 100% op terug kunt vallen. Nadat u onze vrijblijvende offerte heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag en heeft u geen omkijken meer naar de senioren verhuizing.

EEN SENIOREN VERHUIZING MET EEN WARM HART EN DISCRETIE

Wovia heeft haar werknemers geselecteerd op inzetbaarheid, maar zeker ook op integriteit. Een senioren verhuizing is immers een zeer persoonlijke aangelegenheid. Wovia begrijpt dat en houdt daar in alles rekening mee. Wij begrijpen ook dat een senioren verhuizing een grote impact heeft op het leven van iemand en dat het daarom belangrijk is de verhuizing op een zo prettig mogelijke manier te laten verlopen. Wovia denkt op alle aspecten van een senioren verhuizing met u mee. Onderdeel van de verhuizing is uiteraard dat de senior goed terecht komt. Door de jarenlange ervaring die wij hebben met ontruiming en verhuizing, zijn wij heel snel in staat een inschatting te maken van een woning- of kamerindeling. Bij het verhuizen is het voor ons vrij eenvoudig deze patronen over te nemen. Uiteraard staat uw wens hierin voorop en richten wij ons volledig naar uw wensen in deze.

REGEL NU UW SENIOREN VERHUIZING MET WOVIA

Heeft u ondersteuning nodig bij een senioren verhuizing, vraag dan de hulp van Wovia. Het liefst spreken wij u even persoonlijk aan de telefoon. Dit werkt het snelst en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers stellen wij zeer op prijs. U kunt ons bereiken onder telefoonnummer 085 401 71 77. Vanzelfsprekend kunt u voor een senioren verhuizing ook terecht op onze website, of een aanvraag doen via e-mail. U kunt ten allen tijde een vrijblijvende offerte opvragen voor een senioren verhuizing. Voor een senioren verhuizing met spoed, stellen wij het bijzonder op prijs als u ons even wilt bellen. Wij hoeven maar enkele zaken van u te weten voor de uitvoering van een senior verhuizing. Daarnaast is het nodig dat er een kleine inspectie op de locatie plaats vindt. Tijdens dit rondje door de woning kan alles in verband met de senioren verhuizing worden besproken. Wij maken een inventarisatie van de hoeveelheid werk en kijken hoe wij dit voor u kunnen inplannen. Wovia is een landelijk actieve organisatie. Ongeacht waar de woning staat kunnen wij deze voor u ontruimen en de senior verhuizen naar de nieuwe locatie. Kiest u voor Wovia dan kiest u voor professionaliteit.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met