Vloerverwijdering

Vloerverwijdering

Vrijblijvende offerte

Specialist in vloerverwijdering

Bij het verlaten van een huurwoning wordt u geacht om de vloeren en beklede trappen weer kaal op te leveren. Wovia is gespecialiseerd in het verwijderen van vloerbedekking. Ook voor het verwijderen van parket- en laminaatvloeren, zeil en houten vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed gereedschap is het halve werk!

Vaak zijn de vloeren en trappen verlijmd en is het een intensive klus om de vloerbedekking en lijmresten te verwijderen. Wovia helpt u graag. Wij beschikken over de juiste machines en hulpmiddelen om alle vloeren en trappen weer kaal en glad op te leveren. Een speciale tapijtverwijdermachine en andere hulpmiddelen zorgen voor uitstekende resultaten. Ook met deze service onderscheiden wij ons van de traditionele ontruimer.

Tegelvloeren

Wanneer in een huurwoning zonder toestemming een tegelvloer is geplaatst, moet deze vaak worden verwijderd. Dit is een hele klus. Regelmatig is het nodig om na verwijdering een nieuwe, gladde deklaag (strijkvloer) over de ondergrond te smeren. Wovia kan de verwijdering van de tegelvoer en de plaatsing van de nieuwe deklaag verzorgen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

 

 

Certificaat voor asbestherkenning

Asbest is vroeger vaak toegepast in woningen. Bij verkeerd handelen kan een woning besmet raken met asbestvezels. Dit heeft mogelijk ernstige gevolgen. Wovia is gespecialiseerd in het herkennen van asbest en haalde een certificaat voor de cursus ‘Asbestherkenning’. Dankzij de kennis die wij opdeden, zijn wij ons bewust van de risico’s van Asbest en weten wij hoe we deze stof het best kunnen behandelen. Bij twijfel kunnen we monsters laten testen bij een gespecialiseerd bedrijf. Treffen we in de woning asbest aan, dan staan wij klanten tijdens het hele proces terzijde.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met