Werkwijze seniorenverhuizing

Offerte

Wilt u een prijsopgave of meer informatie? U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Hoe gaat onze seniorenverhuizing te werk?

Verhuizen is voor iedereen anders. Daarom kiezen wij altijd voor een persoonlijke aanpak. Nadat u contact met ons opgenomen heeft, maken wij op korte termijn een afspraak. Op dat moment maken we graag kennis met u en bekijken we ook de verhuiswerkzaamheden die nodig zijn. Afhankelijk van uw wensen pakken wij al uw spullen in. We demonteren meubels, verwijderen verlichting en maken antiek vervoerklaar.

Aan de hand van uw wensen stellen wij een heldere offerte op. Na goedkeuring prikken we samen een geschikte datum voor de verhuizing. Vervolgens voorzien we u van de nodige verhuisdozen en inpakmiddelen. De verhuizing kan in één dag plaatsvinden. Voor een rustiger verloop van uw verhuizing kunnen wij ook een tweedaags plan aanbieden. Op de eerste dag krijgt het inpakken alle aandacht. Uw bed blijft uiteraard nog een nachtje opgemaakt staan. Op de tweede dag worden de spullen ingeladen, naar de bestemming gereden en naar wens in de nieuwe woning neergezet. De meubels worden hier ook weer gemonteerd. Indien nodig kunnen we uw meubels eerst tijdelijk opslaan.

Eindschoonmaak

Naast het verhuizen kunnen wij ook de eindschoonmaak en eventuele andere werkzaamheden in uw oude woning verzorgen. We zorgen er dan voor dat de woning keurig wordt achtergelaten conform de normen van de woningbouwvereniging, de wens van de makelaar of uw eigen eisen.


werkwijze senioren verhuizing


Onze Partners

wovia woningontruiming partners