Werkwijze woningontruiming

Offerte

Wilt u een prijsopgave of meer informatie? U kunt vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Offerte aanvragen

Woningontruiming op maat

Bij het ontruimen van uw woning kiezen we voor een persoonlijke aanpak. Nadat u contact opgenomen heeft, maken wij op korte termijn een afspraak. De eerste kennismaking is voor ons belangrijk. Op dat moment horen we wat de wensen zijn en krijgen we een indruk van de werkzaamheden. We inventariseren indien nodig ook de wensen van de woningbouwvereniging. Wanneer we over de nodige gegevens beschikken, stellen wij een heldere offerte op.

De ontruiming wordt gepland op het moment dat u er klaar voor bent. Vanzelfsprekend wachten we tot het proces van uitzoeken en verdelen van waardevolle spullen is afgerond. Voor deze spullen kunnen we eventueel een veilinghuis inschakelen. Ook maken we kenbaar welke zaken van waarde wij kunnen overnemen. Voor herbruikbare huisraad en bezittingen zoeken we naar een nuttige bestemming. Desgewenst kunnen we uw waardevolle spullen overal in Nederland vervoeren en opslaan.

Het proces

Tijdens de ontruiming voeren we de onbruikbare spullen op een milieubewuste manier af en verwijderen we de vloerbedekkingen. Wanneer het huis helemaal leeg is, voeren we indien gewenst ook overige werkzaamheden uit. Denk aan tuinwerkzaamheden, het afbreken van eigen bouwwerken, het afstomen van behang, het vervangen van kranen en het schilderen of stucen van de muren. Deze werkzaamheden kunnen we meenemen in onze offerte.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak vindt als laatste plaats. Soms is het voldoende om de woning bezemschoon achter te laten, maar in de meeste gevallen wordt meer schoonmaakwerk vereist zoals vetvrij maken, nicotineschade herstellen of zelfs ontsmetten. Ook deze werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren.

Extra service

Service staat bij WOVIA hoog in het vaandel. We nemen onze verantwoordelijkheid en doen graag een stap extra om het proces optimaal te laten verlopen. Zo assisteren we bij de voor- en eindinspectie door de woningbouwvereniging. Ook voeren we de eindinspectie uit en nemen we de meterstanden op. Waardevolle zaken die u over het hoofd heeft gezien, worden geretourneerd. Hierover zullen wij direct contact opnemen.


Wij komen u graag verder helpen.
Onze Partners

wovia woningontruiming partners