Woningontruiming Aalten

Woningontruiming in de regio Aalten en Winterswijk

Vrijblijvende offerte

SNEL EEN WONINGONTRUIMING REGELEN IN DE REGIO AALTEN EN WINTERSWIJK? BEL WOVIA WONINGONTRUIMING 085 4017177.

Wovia is de juiste partij voor een zorgeloze woningontruiming!

Woningontruiming in de regio
Sinds vele jaren verzorgt Wovia woningontruimingen in de regio Aalten en Winterswijk. Een onberispelijke staat van dienst en optimale klanttevredenheid tegen een voordelig tarief, dat is Wovia.

Geen alledaags werkje, maar wel voor een specialist
Een woningontruiming is, naast dat het geen alledaags werkje is voor velen, ook vaak geen prettig werkje. Wovia begrijpt dat en springt daar op in. Wovia ontzorgt haar klanten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij een woningontruiming moeten aanpakken. Wovia pakt een woningontruiming professioneel aan, maar is bovenal een bedrijf met mensen. Deze mensen zijn door ons geselecteerd en 100% integer en betrouwbaar. De door ons genoemde opleverdatum staat en bij elke woningontruiming, uitgevoerd door Wovia, garanderen wij de oplevering aan de verhuurder. Indien u het wenst, voeren wij de oplevering zelfs samen met u uit.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Zo min mogelijk waardeverlies
Het tarief voor de woningontruiming wordt bepaald op basis van een korte inspectie. Tijdens deze inspectie kunnen allerhande zaken over de woningontruiming worden besproken. Zeer waardevolle spullen die achter blijven, kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Spullen met een restwaarde kunnen wij bij een woningontruiming van u over nemen. De opbrengst hiervan brengen wij in mindering op de kostprijs voor de woningontruiming. Spullen zonder restwaarde, maar nog goed bruikbaar, bieden wij graag aan bij goede doelen in de regio Aalten – Winterswijk. Wovia streeft ernaar om bij een woningontruiming niets van waarde verloren te laten gaan.

Integriteit
Voor wij aan een woningontruiming beginnen, bieden wij u de mogelijkheid waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Mochten wij tijdens ons werk nog waardevolle spullen aantreffen, dan houden wij deze netjes voor u apart.

Spoed?Ook voor een woningontruiming waar haast bij geboden is, of voor een verhuizing van een senior kunt u bij Wovia terecht.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met