Woningontruiming Almelo

Woningontruiming in de regio Almelo

Vrijblijvende offerte

WWONINGONTRUIMING IN ALMELO SCHAKEL WOVIA IN!

Wovia, sinds vele jaren een begrip en vaste partner van vele woningcorporaties bij een woningontruiming. Voor de regio Almelo is dat bijvoorbeeld Welbions. Een woningontruiming is een specialisme dat Wovia beheerst. Meedenken met en het ontzorgen van onze opdrachtgevers is de spil van onze dienstverlening. Een woningontruiming is immers vaak een emotionele aangelegenheid. Hoe prettig is het dan te kunnen vertrouwen op een professionele partij met vele jaren ervaring en vele positieve recensies?

Voor iedere woningontruiming, klein of groot, ten behoeve van een verhuizing, of een oplevering aan de verhuurder, kunt u bij Wovia terecht. Het wordt gewaardeerd als u even persoonlijk contact opneemt via de telefoon, maar u kunt ook schriftelijk een vrijblijvende offerte opvragen voor een woningontruiming. Ook voor een woningontruiming met tijdsdruk kunt u bij ons terecht.

Tijdens een korte inspectie maken wij een inschatting hoeveel werk er met de woningontruiming is gemoeid. Hierbij wordt direct de offerte voor de woningontruiming opgemaakt en kunt u direct uw akkoord geven. Samen met u bepalen wij vervolgens de opleverdatum van de woning. Het opleveren van de woning kunnen wij ook samen met de verhuurder verzorgen. Hebben wij eenmaal een opleverdatum afgegeven dan conformeren wij ons daaraan. Daarnaast geven wij voor iedere woningontruiming een oplevergarantie. In nagenoeg alle gevallen wordt een oplevering door Wovia na een woningontruiming geaccepteerd. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan lossen wij dit zonder bijkomende kosten voor u op.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Voor wij aan de slag gaan stellen wij u in staat waardevolle en spullen met een emotionele waarde te verwijderen uit de woning. Zeer waardevolle achtergebleven objecten kunnen wij, indien u dit wenst, aanbieden bij een veilingmeester. Spullen met een restwaarde waar u geen bestemming voor heeft, kunnen wij tegen betaling overnemen. Bruikbare spullen met nagenoeg geen restwaarde kunnen wij voor u aanbieden bij diverse goede doelen. De opbrengsten uit de veiling of opkoop van spullen brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming.

Niet herbruikbare delen van het interieur worden conform de geldende regels als afval afgevoerd. De kosten hiervoor zijn meegenomen in de offerte. Wovia geeft bij iedere woningontruiming de garantie dat de woning oplever klaar is op de datum dat wij met u zijn overeengekomen. Daarnaast hebben wij vertrouwen in onze werkzaamheden en geven wij bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Het opleveren van de woning kunnen wij indien u dit op prijs stelt ook samen met u doen.

Kiest u voor Wovia bij een zorgeloze woningontruiming of verhuizing.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met