Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Almere

Vrijblijvende offerte

U WILT EEN HUURWONING IN ALMERE OPLEVEREN BIJ DE VERHUURDER?
WOVIA IS UW PARTNER BIJ IEDERE WONINGONTRUIMING.

Woningontruiming

De aanleiding voor een woningontruiming kan heel divers zijn. Wovia staat vele organisaties in de regio Almere bij wanneer er een woningontruiming gewenst is. Maar ook u als particulier kunt een beroep doen op Wovia. Wovia neemt iedere woningontruiming zeer serieus.

Professioneel

Integriteit en discretie zijn kernwoorden die horen bij Wovia woningontruiming. Naast onze planmatige aanpak zijn we ook een zeer professionele organisatie met veel begrip voor de wensen van onze klanten. Persoonlijk contact stellen wij zeer op prijs. Met onze jarenlange ervaring zijn wij tijdens een persoonlijk contact direct in staat een aantal slagen te maken en kunnen wij zorgen bij u wegnemen. Wovia heeft een uitstekende reputatie die wij ook graag waar maken wanneer u behoefte heeft aan hulp bij een woningontruiming.

Gegarandeerd goed

Bij iedere woningontruiming krijgt u van Wovia een gegarandeerde opleverdatum, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Almere kunt u bij Wovia terecht. Naast de gegarandeerde opleverdatum geeft Wovia bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Wij vinden dat u dat van ons met zoveel ervaring met woningontruimingen mag verwachten. Wovia is een zeer professionele partij, maar beslist niet de duurste bij een woningontruiming. Wij durven zelfs te stellen dat wij van de landelijk werkende professionele woningontruimers bij de voordeligste van het land horen. Naast voordelig zijn wij ook overtuigd van onze kwaliteit. Indien u dit wenst kunnen wij de oplevering van de huurwoning ook samen met u verzorgen na een woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Planmatige aanpak

locatie noodzakelijk. Het liefst maken wij even samen met u een rondje door de woning. Op basis van deze inspectie stellen wij een vrijblijvende offerte op voor de woningontruiming. Wanneer u deze offerte accepteert, gaan wij voor u aan de slag. Vooraf vragen wij u waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Designspullen of antiek kunnen wij desgewenst voor u aanbieden bij een veilingmeester. Goed bruikbare spullen kopen wij op in combinatie met een woningontruiming. De inkomsten hieruit brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming. Overige spullen die bruikbaar zijn, maar weinig economische waarde hebben, stellen wij graag ter beschikking bij goede doelen in de regio Almere.

Ook voor de verhuizing van een senior naar een seniorenwoning kunt u Wovia inzetten.

Bel ons even

Heeft u behoefte aan hulp bij een woningontruiming, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met Wovia. Het liefst spreken wij u even persoonlijk aan de telefoon dit werkt het makkelijkst. U belt Wovia op 085 4017177.

Twijfel niet langer, ga voor zeker, kies voor Wovia bij een woningontruiming.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met