Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Amersfoort

Vrijblijvende offerte

ZOEKT U EEN PARTNER VOOR EEN WONINGONTRUIMING IN DE REGIO AMERSFOORT?

Wovia is de juiste partij voor een zorgeloze woningontruiming!

Onverwacht
De noodzaak voor een woningontruiming is er vaak één die zich plots voordoet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u niet uitkomt en u op zoek gaat naar een gedegen partij voor het ontruimen van de woning in de regio Amersfoort. Wovia is die gedegen partij. Wovia heeft jarenlange ervaring met het ontruimen van woningen U mag van ons een vlekkeloze aanpak verwachten. Onze aanpak is helder en zonder verrassingen achteraf.

Helderheid bij een woningontruiming
Vooraf maken wij een inschatting van de kosten voor de woningontruiming, de restwaarde van de boedel, en het afvoeren van eventueel afval. Hiervoor ontvangt u op voorhand een offerte, zodat u niet voor nare verrassingen achteraf komt te staan. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, nemen wij de woningontruiming op in onze planning. Bovendien krijgt u van ons een gegarandeerde opleverdatum van de woning die wij voor u gaan ontruimen.

Zonder zorgen
Een woningontruiming is vaak een emotionele aangelegenheid. Wij streven ernaar de afhandeling zo discreet mogelijk te laten verlopen. Vooraf stellen wij u in staat alle waardevolle en emotioneel waardevolle spullen mee te nemen. Dan pas starten wij met de woningontruiming. Mochten wij onverhoopt nog spullen tegenkomen, waarvan wij veronderstellen dat het waarde heeft, dan houden wij dit achter voor u. Bijzondere en antieke spullen kunnen, indien u dit wenst, geveild worden. Het bedrag verkregen met de veiling verrekenen wij met de rekening voor de woningontruiming. Spullen die geen waarde meer hebben, maar nog bruikbaar zijn, worden door ons aan goede doelen ter beschikking gesteld. Wovia kan de stalling en opslag van spullen ook voor u verzorgen. Na de woningontruiming nodigen wij u uit om de woningontruiming te komen inspecteren. Indien gewenst voeren wij de oplevering uit met de verhuurder. Met Wovia bent u verzekerd van een ervaren en gedegen partner bij een woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Servicegericht
afgestemd op het ontzorgen van onze opdrachtgevers bij een woningontruiming. Wij streven naar een zo helder mogelijke aanpak. Mocht u specifieke wensen hebben, dan kunt u deze te allen tijde bij ons kenbaar maken. Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Amersfoort kunt u bij ons terecht. De kosten voor de woningontruiming vallen nooit hoger uit dan het bedrag op de offerte. Wovia is de juiste partij voor een zorgeloze woningontruiming.

 

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met