Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Apeldoorn

Vrijblijvende offerte

Woningontruiming in de regio Apeldoorn

Wovia Hesselink Woningontruimingen is al jaren uw aanspreekpunt voor het opruimen, schoonmaken en eindopleveringen van uw woning, flat of zorgkamer in Apeldoorn en omgeving. Ook bieden wij zakelijke oplossingen voor uw bedrijfsontruimingen. Onze huisbasis ligt in Twello.

Professionaliteit 

Professionaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Elke woningontruiming nemen wij zeer serieus. Wovia wordt gewaardeerd om zijn professionele aanpak, het meedenken met de klanten en het wegnemen van zorgen bij onze klanten. Een oplevergarantie zonder meerprijs en een gegarandeerde opleverdatum zijn garanties die u van Wovia krijgt bij iedere woningontruiming.

Paul Hesselink eigenaar Wovia Woningontruiming is geboren en opgegroeid in omgeving van Apeldoorn waardoor hij alle kennis in pacht heeft die van belang is voor de plaatselijke ontruiming (zoals vergunningsproblematiek, afvalverwerking cq stromingen) in Apeldoorn.

Wat betreft de koopwoningen is Paul daarom zeer bekend met de lokale makelaars, notarissen en bewindvoerders en wordt hij dikwijls aanbevolen door deze partijen om de woning funda toonbaar op te leveren.

Daarnaast werken wij veel met de lokale woningbouwverenigingen uit Apeldoorn. Door de naamsbekendheid, ruime ervaring en expertise wordt Wovia vaak ingeschakeld om de woning (op korte termijn) funda toonbaar op te leveren.

Woningontruiming en meer in de regio Apeldoorn

Voor wij aan de slag gaan met de woningontruiming wordt er een korte inspectie op de locatie gedaan. Tijdens deze inspectie maken wij een inschatting van de hoeveelheid werk die gemoeid is met de woningontruiming. Op basis hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Nadat u de offerte voor de woningontruiming heeft geaccepteerd, gaan wij voor u aan de slag.

Daarnaast kunnen wij ook uw verhuizing naar meer zorg (van groot naar klein) zowel binnen als naar buiten Apeldoorn organiseren.

U heeft bij ons 1 centraal aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en weet vooraf waar u aan toe bent. Een foutloze eindoplevering, een goede zorg voor uw spullen en totale ontzorging, is keer op keer ons doel.
Met onze jarenlange ervaring is uw opdracht bij Wovia Hesselink Woningontruimingen in vertrouwde handen.

Wovia Woningontruiming Apeldoorn

 • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
 • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
 • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
 • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
 • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
 • Meer informatie: Offerte
 • Economisch verantwoord

Zeer waardevolle achtergebleven spullen zoals antiek of designspullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Een veilingmeester zal altijd de hoogst mogelijke prijs voor u proberen te bedingen. Goed bruikbare spullen kunnen wij bij een woningontruiming van u opkopen. De inkomsten hieruit brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming. De rekening voor de woningontruiming pakt bij Wovia nooit hoger uit, maar mogelijk dus wel veel lager. Bruikbare spullen zonder restwaarde stellen wij graag beschikbaar bij goede doelen, zodat deze spullen een tweede leven kunnen krijgen. Wovia streeft ernaar bij een woningontruiming geen waarde verloren te laten gaan.

Ook voor een woningontruiming met spoed of voor de verhuizing van een senior in de regio Apeldoorn kunt u bij Wovia terecht.

Wovia is een zeer professionele organisatie met een goede reputatie in de regio. Wij werken samen met heel veel verschillende partijen en particulieren. Naast onze vlekkeloze aanpak worden wij ook zeer gewaardeerd om ons persoonlijk contact. Heeft u behoefte aan hulp bij een woningontruiming, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. “Ik kom u graag, snel verder helpen” Paul Hesselink

Woningontruiming in de regio Apeldoorn

 • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
 • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen
 • Ook voor schoonmaken, opleverklaar maken en extra opslag
 • Duurzame woningontruiming en levering naar goede doelen en stichtingen
 • Goede samenwerkingen notarissen, gemeenten, woningbouwverenigingen en makelaars
 • Landelijke dekking
 • Altijd met oplevergarantie
 • Offerte

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met