Woningontruiming Arnhem

Woningontruiming in de regio Arnhem

Vrijblijvende offerte

U WILT EEN WONINGONTRUIMING IN ARNHEM? U HEEFT HULP NODIG? BEL WOVIA!

U wilt zo snel mogelijk de woning opleveren aan de verhuurder, met zo min mogelijk kosten en zo min mogelijk omkijk? Vraag Wovia woningontruiming. Wovia heeft een zeer goede reputatie met elke woningontruiming in de regio Arnhem. Wovia werkt hiervoor samen met woningcorporaties zoals Vivare. Alleen als u tevreden bent zijn wij het ook..

Een woningontruiming is vaak geen blijde bedoening. Wovia begrijpt dat en denkt graag mee met haar opdrachtgevers. Voordat wij een woningontruiming kunnen verzorgen, dient er eerst een inspectie op de locatie plaats te vinden. Tijdens deze inspectie kunnen wij vaststellen hoeveel werk er gemoeid is met de woningontruiming. Op basis van de hoeveelheid werk stellen wij een kostprijs op voor de woningontruiming. In deze kostprijs zijn ook de kosten voor vervoer en het vervoeren van afval opgenomen. Heeft u specifieke wensen bij de woningontruiming, dan kunt u deze vanzelfsprekend ook aangeven.

Ondanks dat Wovia een zeer professionele organisatie is, stellen wij persoonlijk contact zeer op prijs. Graag denken wij mee met onze klanten en nemen wij zorgen weg. Wovia start met de woningontruiming nadat u waardevolle spullen uit de woning hebt verwijderd. Mochten wij tijdens onze werkzaamheden nog op waardevolle spullen stuiten, dan houden wij deze netjes voor u achter. Deze integriteit mag u bij iedere woningontruiming van Wovia verwachten.

 

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Nadat u de opdracht voor de woningontruiming door Wovia heeft goedgekeurd, kunnen wij u een opleverdatum noemen. Heeft Wovia eenmaal een datum genoemd, dan mag u ons daar aan vasthouden. Naast de gegarandeerde opleverdatum geeft Wovia bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies waar een woning aan dient te voldoen na een woningontruiming alvorens deze kan worden opgeleverd. Eventueel kunnen wij de woning samen met u opleveren na de woningontruiming.

Wovia is een milieubewuste organisatie. Naast dat wij gecertificeerd asbest inspecteur zijn en zo uw en onze gezondheid kunnen bewaken, kunnen wij in combinatie met een woningontruiming ook spullen opkopen. Zijn er zeer bijzondere objecten in de woning aanwezig dan kunnen wij bij een woningontruiming ook een veilingmeester inschakelen, waarbij de waardevolle spullen tegen het hoogste bod worden verkocht. Zijn er spullen in de woning die nog wel bruikbaar zijn, maar die geen economische waarde meer hebben, dan stellen wij deze spullen graag beschikbaar bij goede doelen, zodat deze spullen een tweede leven krijgen. Wovia streeft ernaar niets van waarde verloren te laten gaan.

Ook voor de verhuizing van een senior, waarbij de achtergebleven woning ontruimd dient te worden, kunt u bij Wovia terecht. Uiteraard kunnen wij ook een woningontruiming met spoed in de regio Arnhem verzorgen. Kies voor zeker zonder zorgen, kies Wovia. Bel nu voor een vrijblijvende offerte of doe een aanvraag voor een woningontruiming in Arnhem via de Wovia website.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met