Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Bilthoven

Vrijblijvende offerte

BEHOEFTE AAN EEN SPECIALIST BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN BILTHOVEN? KIES WOVIA!

Wovia is uw professional bij iedere woningontruiming. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio Bilthoven waar het aankomt op het ontruimen van woningen. Optimale service, persoonlijk contact, onze oplevergarantie en zorgen wegnemen bij onze klanten zijn de kern van onze dienstverlening.

Een woningontruiming is meestal geen alledaagse bezigheid, laat staan dat het een leuke bezigheid is. Wovia is een integere partner die elke woningontruiming zeer serieus neemt. Graag komen wij vooraf even een kijkje nemen op de locatie voor een inspectie van de hoeveelheid werk dat gemoeid is bij de woningontruiming. Tijdens deze inspectie kunnen wij ook specifieke wensen bespreken wanneer u die heeft.

Voor wij beginnen met de woningontruiming heeft u de mogelijkheid waardevolle en emotioneel waardevolle spullen uit de woning te halen. Vervolgens beginnen wij met de woningontruiming. Zeer waardevolle spullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Tijdens een woningontruiming kunnen wij ook bruikbare spullen opkopen. Spullen die nog wel bruikbaar zijn, maar geen substantiële waarde meer hebben, stellen wij graag beschikbaar bij goede doelen. De opbrengst van verkoop of opkoop, brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Ook voor een verhuizing van een senior, of een woningontruiming met spoed in de regio Bilthoven kunt u bij Wovia terecht.

Wovia heeft een bijzonder goede reputatie waar het gaat om een woningontruiming. Tevredenheid van onze opdrachtgevers staat voor ons voorop. Dat bewijzen wij door bij iedere woningontruiming een oplevergarantie te geven. Naast een gegarandeerde opleverdatum garanderen wij u dat de verhuurder de woning na een woningontruiming uitgevoerd door Wovia accepteert.

Vraag een offerte aan voor een woningontruiming in Bilthoven via de Wovia website, of nog beter, bel ons direct 085 4017177.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met