Woningontruiming Brummen

Woningontruiming in regio Brummen

Vrijblijvende offerte

EEN WONING OP TE LEVEREN IN DE REGIO BRUMMEN?
KIES VOOR WOVIA WONINGONTRUIMING, KIES EEN PROFESSIONAL!

Reputatie

Wovia is een begrip in de regio Brummen voor wat betreft een woningontruiming.
Met de jarenlange ervaring mag u van Wovia alles verwachten wat u van een professionele partij mag verwachten bij een woningontruiming.

Professionaliteit

Professionaliteit en integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Elke woningontruiming nemen wij zeer serieus. Wovia wordt gewaardeerd om zijn professionele aanpak, het meedenken met de klanten en het wegnemen van zorgen bij onze klanten. Een oplevergarantie zonder meerprijs en een gegarandeerde opleverdatum zijn garanties die u van Wovia krijgt bij iedere woningontruiming.

Werkwijze

Voor wij aan de slag gaan met de woningontruiming wordt er een korte inspectie op de locatie gedaan. Tijdens deze inspectie maken wij een inschatting van de hoeveelheid werk die gemoeid is met de woningontruiming. Op basis hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte op. Nadat u de offerte voor de woningontruiming heeft geaccepteerd, gaan wij voor u aan de slag.

 

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Economisch verantwoord

Zeer waardevolle achtergebleven spullen zoals antiek of designspullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Een veilingmeester zal altijd de hoogst mogelijke prijs voor u proberen te bedingen. Goed bruikbare spullen kunnen wij bij een woningontruiming van u opkopen. De inkomsten hieruit brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming. De rekening voor de woningontruiming pakt bij Wovia nooit hoger uit, maar mogelijk dus wel veel lager. Bruikbare spullen zonder restwaarde stellen wij graag beschikbaar bij goede doelen, zodat deze spullen een tweede leven kunnen krijgen. Wovia streeft er naar bij een woningontruiming geen waarde verloren te laten gaan.

Ook voor een woningontruiming met spoed of voor de verhuizing van een senior in de regio Brummen kunt u bij Wovia terecht.

Wovia is een zeer professionele organisatie met een goede reputatie in de regio Brummen. Wij werken samen met heel veel verschillende partijen en particulieren. Naast onze vlekkeloze aanpak worden wij ook zeer gewaardeerd om ons persoonlijk contact. Heeft u behoefte aan hulp bij een woningontruiming, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met