Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Bussum

Vrijblijvende offerte

ER IS EEN WONING LEEG GEKOMEN IN BUSSUM EN U WILT DEZE OVERDRAGEN AAN DE VERHUURDER? KIES VOOR WOVIA WONINGONTRUIMING!

Wovia is een professionele, landelijk werkende specialist bij een woningontruiming. Meestal is het afscheid nemen van een woning geen blijde bedoening. Met de woning gaan immers veel herinneringen verloren. Wovia begrijpt dat een woningontruiming een emotionele aangelegenheid kan zijn. Het ontzorgen van onze klanten is de kern van onze service. Bij iedere woningontruiming geven wij bovendien een gegarandeerde opleverdatum en een oplevergarantie. Wovia is uw partner bij iedere woningontruiming.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat zeer snel in te schatten hoeveel werk er met de woningontruiming gemoeid is. Wij komen graag even naar Bussum voor een kleine inspectie. Tijdens deze inspectie kunnen wij samen het vragenformulier doornemen. Na het invullen van het formulier zijn de kosten voor de woningontruiming bekend. Nadat u de offerte voor de woningontruiming hebt geaccordeerd, gaan wij voor u aan de slag en krijgt u van ons de opleverdatum. Ook voor een woningontruiming met spoed of voor de verhuizing van senioren kunt u bij ons terecht.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Het ontruimen van een woning is een persoonlijke aangelegenheid. Wovia gaat op een integere manier om met iedere woningontruiming. Wij vinden dat u dat van een professionele organisatie moet en kunt verwachten. Mochten er bijvoorbeeld, nadat u zelf de waardevolle spullen hebt verwijderd, onverhoopt toch nog waardevolle spullen worden aangetroffen, dan houden wij dit netjes voor u achter. De medewerkers van Wovia zijn betrouwbare mensen. Wij maken daarbij gebruik van de verklaring van goed gedrag (VOG).

Wovia streeft er naar een woningontruiming zo netjes mogelijk te verzorgen. Dat betekend dat er geen spullen verloren gaan die nog bruikbaar zijn. Deze spullen bieden wij graag voor u aan bij de diverse goede doelen. Bijzondere spullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Nog bruikbare spullen met restwaarde kunnen wij bij een woningontruiming van u overnemen tegen betaling. Afval dat vrijkomt met het oplever klaar maken van de woning voeren wij conform de daar voor geldende regels af.

Wij vinden het fijn als u de moeite neemt ons even te bellen, maar u kunt ook schriftelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Wovia is niet de aller goedkoopste bij een woningontruiming. Wovia concurreert liever met professionele partijen en daar van zijn wij zeker één van de voordeligste, zo niet dé voordeligste.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met