Woningontruiming

Woningontruiming in de regio De Bilt

Vrijblijvende offerte

U WILT EEN WONING LATEN ONTRUIMEN IN DE BILT? KIES VERSTANDIG, KIES WOVIA.

Uw partner

Wovia is uw professionele partner bij iedere woningontruiming. Met onze jarenlange ervaring zijn wij steeds beter geworden in het meedenken met onze klanten en het wegnemen van zorgen. De aanleiding voor een woningontruiming is vaak geen fijne reden. Wovia begrijpt dat en ondanks dat wij een hele professionele organisatie zijn, hechten wij aan het persoonlijke contact met onze klanten. U mag van Wovia kwaliteit, helderheid, betrokkenheid en discretie verwachten bij iedere woningontruiming.

Persoonlijke aanpak

Onze persoonlijke aanpak wordt enorm gewaardeerd door onze klanten. Graag nemen wij vooraf samen met u een kijkje in de woning die ontruimd dient te worden. Wij maken een inschatting van de hoeveelheid werk en tijd die wij denken nodig te hebben voor de woningontruiming en stellen op basis daarvan direct een offerte op. Indien u dit wenst kan de offerte voor de woningontruiming in De Bilt ter plekke door u worden ondertekend.

Heldere manier van werken

Nadat de offerte door u is goedgekeurd gaan wij voor u aan de slag. Als eerste krijgt u van ons een gegarandeerde opleverdatum, zodat u uw afspraken kunt maken met de verhuurder. Ook voor een woningontruiming met spoed in De Bilt kunt u bij Wovia terecht. Voor wij met een woningontruiming beginnen vragen wij u waardevolle en spullen met herinneringswaarde te verwijderen uit de woning. Mochten wij tijdens de woningontruiming toch nog spullen van waarde vinden, dan houden wij deze uiteraard netjes voor u achter.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Een tweede leven

Zijn er zeer waardevolle spullen in de woning aanwezig dan kunnen wij deze spullen, als u dat wenst, aanbieden bij een veilingmeester. Wovia rekent hier niets voor, u betaalt alleen de veilingmeester een percentage commissie. Bruikbare spullen met een restwaarde kan Wovia van u overnemen bij een woningontruiming. De opbrengst hiervan wordt in mindering gebracht op de rekening voor de woningontruiming. Wovia is zich bewust dat er mensen zijn die het niet breed hebben. Spullen met weinig restwaarde, maar nog wel bruikbaar, geven wij graag een tweede leven. Hiertoe onderhouden wij contacten met verschillende goede doelen in deze regio.

Oplevergarantie

Eventueel kunnen wij de oplevering van de woning na de woningontruiming samen met u verzorgen. Wovia geeft bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Met onze jarenlange ervaring mag u van ons verwachten dat wij weten wat wij doen.
Uw tevredenheid is onze motivatie.

Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een woningontruiming. Ook voor de verhuizing van senioren kunt u bij Wovia terecht.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met