Woningontruiming Deventer

Woningontruiming in de regio Deventer

Vrijblijvende offerte

WONINGONTRUIMING EN VERHUIZEN IN DE REGIO DEVENTER

Wovia Hesselink Woningontruiming is gevestigd in Wilp.

Wanneer u bijvoorbeeld door een scheiding, overlijden, nalatenschap-behartiging, faillissement of verhuizing naar meer zorg, uw woning moet verlaten, kan dit uiteraard gepaard gaan met veel emotie. Uw hoofd zal niet staan naar het verhuizen en het ontruimen van de woning. Toch zal dit zo snel mogelijk moeten gebeuren om extra kosten, zoals het betalen van een extra huurtermijn, te voorkomen.

Wovia Hesselink Woningontruiming neemt u deze zorg graag uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere, persoonlijke zaken. Wij hebben jarenlange ervaringen op dit gebied in Deventer. Wilt u na de verhuizing een deel van uw inboedel niet meenemen, dan zorgen wij ervoor dat deze spullen nog een tweede leven krijgen, bijvoorbeeld door donatie aan goede doelen. Waardevolle spullen kunnen wij van u opkopen, maar wij kunnen u ook in contact brengen met het veilinghuis in Deventer bijvoorbeeld.

Wovia Hesselink ontruimt uw woning discreet, professioneel en efficiënt. Veel woningbouwverenigingen binnen Deventer zijn al met ons bekent. Uiteraard houden wij ook rekening met de voorschriften die de zij aan woningen stellen. Wij hanteren een oplever garantie. Wij komen graag bij u langs om een geheel vrijblijvende offerte op te maken en starten na uw akkoord.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Wij begrijpen dat sommige spullen waarde vertegenwoordigen. We kunnen de op waarde geschatte inboedel van u inkopen en het vastgestelde bedrag vervolgens in mindering brengen op de offerte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recent witgoed, design, verzamelingen, sieraden en merkartikelen. Daarnaast kunnen wij voor u bemiddelen in de verkoop van antiek via diverse veilinghuizen waarmee wij samenwerken. Dit concept geldt enkel in combinatie met ontruiming. Wij kopen geen losse inboedel op

Wij vinden het belangrijk om zo weinig mogelijk bruikbare spullen weg te gooien. Veel mensen en instanties zijn heel blij met uw gebruikte spullen. Wij kunnen de spullen naar de Kringloopwinkel, zorgcentra, liefdadigheidsinstellingen zoals het Leger des Heils of het Rode Kruis brengen. Als uw spullen stuk of niet meer herbruikbaar zijn, zorgen wij voor milieubewust gescheiden afvoer naar de plaatselijke afvalverwerking.
Het kan ook voorkomen dat wij in uw woning nog iets van grote waarde vinden. Natuurlijk informeren wij u daarover.

“Ik kom u graag, snel verder helpen” Paul Hesselink

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met