Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Doorn

Vrijblijvende offerte

EN WONING ONTRUIMEN IN DE REGIO DOORN? KIES WOVIA WONINGONTRUIMING!

Met onze jarenlange ervaring mag u van ons een vlekkeloze woningontruiming verwachten. Onze kracht ligt in het meedenken met onze opdrachtgevers, zodat een woningontruiming en oplevering zo soepel mogelijk verloopt. Onze aanpak is helder en kordaat.

Offerte

Voor dat wij aan het werk gaan, wordt er eerst een inschatting gemaakt van het werk dat is gemoeid met de woningontruiming. Samen doorlopen wij alle facetten van de woningontruiming en zo ontstaat er een kostprijs voor de woningontruiming. De offerte is voor u geheel vrijblijvend, maar wij beschouwen deze offerte wel als bindend. Dit betekent dat de kosten van Wovia voor een woningontruiming achteraf nooit hoger zullen zijn dan wij met u overeengekomen zijn. Na de goedkeuring van de offerte nemen wij de opdracht op in onze planning. Samen met u stellen wij de werktijden vast en bepalen wij de opleverdatum. Ook kunnen wij de woning na de woningontruiming samen met u opleveren. Wovia geeft na iedere woningontruiming een oplevergarantie. Dat mag u van een professionele partij als Wovia verwachten vinden wij.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Zorgeloos uitbesteden

Discretie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Onze hele dienstverlening is hier volledig op afgestemd. Onze werkwijze is vrij eenvoudig, doch doeltreffend bij een woningontruiming. Voor wij aan de slag gaan, geven wij u de gelegenheid waardevolle, en emotioneel waardevolle spullen te verwijderen. Mochten wij onverhoopt tijdens de woningontruiming nog waardevolle spullen vinden, dan bewaren wij deze voor u. Bijzondere bezittingen, zoals antiek, kunnen wij ook voor u laten veilen. De opbrengsten uit deze veiling worden in mindering gebracht op de factuur voor de woningontruiming. In combinatie met een woningontruiming of verhuizing kunnen wij ook direct van u inkopen. Ook deze waarde wordt in mindering gebracht op de eindfactuur. Nadat alle waardevolle spullen zijn verwijderd, gaan wij verder met de woningontruiming. Afval voeren wij af volgens de gestelde regels. Wovia is gecertificeerd voor het vaststellen van de aanwezigheid van asbest bij een woningontruiming.

Eventueel kunnen wij ook een spoed woningontruiming verzorgen in de regio Doorn. Ook voor het verhuizen van senioren kunt u een beroep op Wovia doen.

Garantie

Wovia geeft voor iedere woningontruiming een tarief op maat. Daarbij mag u van Wovia een professionele en integere aanpak verwachten bij iedere woningontruiming. Laat een woningontruiming over aan een specialist. Kies voor Wovia woningontruiming.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met