Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Driebergen

Vrijblijvende offerte

U WILT EEN WONING LATEN ONTRUIMEN IN DE REGIO DRIEBERGEN? KIES WOVIA!

Wovia is een gedegen partner bij een woningontruiming. Tijdens onze jarenlange dienstverlening zijn wij er steeds beter in geworden om onze diensten af te stemmen op onze opdrachtgevers. Zorgeloos uitbesteden van een woningontruiming en een zekere oplevering dat is onze inzet.

Offerte

Om een inschatting te kunnen maken van de hoeveelheid werk die gemoeid is met de woningontruiming is een inspectie noodzakelijk. Het liefst doen wij dit samen met u op de locatie waar de woningontruiming dient te worden uitgevoerd. Wovia maakt hiervoor gebruik van een intakeformulier. Is de hele woningontruiming in kaart gebracht, dan kiezen wij samen met u de werktijden en de opleverdatum. Op basis van de hoeveelheid werk, de vervoerskosten en de eventuele heffingen op afval, wordt de kostprijs bepaald. Indien u akkoord bent met het voorgestelde tarief voor de woningontruiming gaan wij aan de slag voor u.

U kunt Wovia ook inzetten voor de verhuizing van senioren. Wovia ontzorgt ook hierbij.

Werkwijze

Wovia begrijpt dat de reden voor een woningontruiming vaak geen blijde reden is. Wij hebben onze gehele dienstverlening afgepast om u als specialist bij een woningontruiming volledig te ontzorgen. Uiteraard geven wij u de mogelijkheid eerst zelf waardevolle spullen te verwijderen uit de woning. Mochten er tijdens de woningontruiming toch nog waardevolle spullen gevonden worden, dan houden wij deze netjes voor u achter. Mochten er waardevolle spullen in de woning achterblijven zoals design meubelen of antiek, dan kunnen wij dit voor u overdragen aan een veilingmeester. Een veilingmeester is afhankelijk van commissie en zal zo altijd de beste prijs voor u bedingen. Ook kunnen wij de inboedel op waarde schatten en direct van u overnemen. De opbrengsten worden in mindering gebracht op de kostprijs van de woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Afvoeren

Bij het afvoeren van spullen bij een woningontruiming is Wovia scherp op de regelgeving. Een woningontruiming wordt door Wovia netjes en zonder enige overlast uitgevoerd. Indien mogelijk streven wij ernaar zoveel mogelijk spullen te recyclen. Bruikbare spullen zonder economische waarde stellen wij graag beschikbaar voor goede doelen. Wovia is gecertificeerd asbest inspecteur. Mocht er tijdens de woningontruiming blijken dat er asbest in de woning aanwezig is, dan weet Wovia hoe hier juist mee om te gaan.

Voordelig

Wovia is verrassend betaalbaar als het aankomt op het verzorgen van een woningontruiming. Wel durven wij te stellen dat wij met onze slagvaardige aanpak de voordeligste zijn bij een woningontruiming. Met Wovia staat u nooit voor verrassingen achteraf. Wat wij beloven komen wij na. Zo zal de prijs in de offerte voor de woningontruiming achteraf nooit hoger uitvallen dan met u is afgesproken. Ook garanderen wij een opleverdatum voor de woningontruiming. Als laatste geven wij ook een oplevergarantie voor de woningontruiming. Wanneer wij klaar zijn met de woningontruiming is de woning klaar om opgeleverd te worden. Wij kunnen de oplevering ook samen met u verzorgen. Mocht de verhuurder onverhoopt nog niet tevreden zijn, dan lossen wij dit kosteloos voor u op. Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Driebergen kunt u bij Wovia terecht. Ga voor zeker, kies Wovia voor een professionele woningontruiming.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met