Woningontruiming Eerbeek

Woningontruiming in de regio Eerbeek

Vrijblijvende offerte

EEN WONINGONTRUIMING IN DE REGIO EERBEEK, WOVIA HELPT!

Wovia is uw partner bij iedere woningontruiming. Zelfs voor een woningontruiming met spoed of de verhuizing van een senior in de regio Eerbeek kunt u bij Wovia terecht.

Wovia geldt sinds vele jaren als een begrip waar het om een woningontruiming gaat.
Volledige service en een garantie op ons eigen werk vormen de peilers van ons succes.
Meedenken met en het ontzorgen van onze opdrachtgevers is de kern van ons werk.

Betrouwbare partner

Wilt u gebruik maken van professionele hulp bij een woningontruiming? Neem dan nu nog contact op met Wovia. Een woningontruiming begint met een inventarisatie op locatie van de werkzaamheden. Een korte aanblik volstaat om een vrijblijvende offerte op maat voor u op te stellen. U kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn ten aanzien van de woningontruiming. Wanneer de waardevolle spullen uit de woning zijn verwijderd, beginnen wij met de woningontruiming. Mochten wij toch nog waardevolle spullen in de woning aantreffen, dan houden wij deze netjes voor u achter.

Hergebruik

Wovia streeft er naar niets van waarde verloren te laten gaan. Bruikbare spullen zonder waarde geven wij graag aan goede doelen, zodat de spullen een tweede leven krijgen. Waardevolle spullen kunnen wij van u overnemen bij een woningontruiming. De waarde van de spullen brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming. Mochten er zeer bijzondere of antieke spullen in de woning aanwezig zijn, dan kunnen wij deze ook voor u aanbieden aan een veilingmeester. Een veilingmeester werkt op basis van commissie en zal zo altijd de hoogste prijs voor u proberen te bedingen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Garantie

Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat iedere woningontruiming professioneel aan te pakken binnen de gestelde termijn. Een door ons afgegeven opleverdatum is een opleverdatum die staat. Ook geeft Wovia bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Wij leveren de woning zo op na een woningontruiming dat iedere verhuurder dit accepteert. Wovia onderhoudt goede contacten met woningcorporaties. Afval en restmaterialen uit de woning worden conform de daarvoor geldende regels afgevoerd. Wovia is bovendien gecertificeerd asbestinspecteur, waarbij zowel uw gezondheid als die van ons bij iedere woningontruiming is gewaarborgd.

Vrijblijvend

Heeft u behoefte aan assistentie bij een woningontruiming? Vraagt u dan direct een vrijblijvende offerte aan. Dit kan schriftelijk via de website, echter appreciëren wij persoonlijk contact via de telefoon. U bereikt Wovia op 085 4017177.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met