Woningontruiming Enschede

Woningontruiming in de regio Enschede

Vrijblijvende offerte

WOVIA UW PARTNER BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN DE REGIO ENSCHEDE.

Een woningontruiming is onze specialisatie. Met vele jaren ervaring zijn wij een begrip geworden bij het ontruimen van een woning in de regio Enschede. Volledige service en het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers dat is onze inzet. Tijdens de vele jaren dat wij woningen ontruimen zijn wij steeds beter geworden in het meedenken en ontzorgen van onze opdrachtgevers. Ook voor Senioren verhuizing kunt u bij ons terecht. Wij maken het achtergebleven huis schoon en helpen met de verhuzing naar de nieuwe woning. Wilt u een woningontruiming uitbesteden aan een professionele partij in de regio Enschede? Kies dan voor Wovia.

Een woningontruiming begint met een inschatting en een inspectie van de hoeveelheid werk. Wovia kijkt hoeveel manuren er gemoeid zijn met de woningontruiming en maakt een inschatting van de vervoerskosten en heffingen. Deze intake doen wij het liefst samen met u ter plekke. Wanneer het intake formulier is ingevuld, dient deze direct als offerte. Nadat de offerte voor de woningontruiming in de regio Enschede door u is geaccepteerd, gaan wij aan de slag met de woningontruiming. De door ons afgegeven opleverdatum is een gegarandeerde datum. Wanneer Wovia een woningontruiming heeft verzorgd, geven wij ook een oplevergarantie. Mocht de verhuurder onverhoopt niet totaal tevreden zijn, dan lossen wij dit voor u op. Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Enschede kunt u bij Wovia terecht.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Naast een zeer professionele en kundige aanpak mag u van ons ook discretie verwachten. Mochten er onverhoopt (emotioneel) waardevolle spullen in de woning zijn achtergebleven die bij de woningontruiming gevonden worden, dan houden wij deze netjes achter. Waardevolle spullen, zoals design of antiek kunnen door Wovia aan veilingmeesters worden aangeboden. Een veilingmeester is afhankelijk van commissie en zal zo altijd naar de hoogste opbrengst streven. Wovia rekent geen commissie en rekent alleen de kosten voor de woningontruiming. Opbrengsten uit de verkoop van waardevolle spullen worden in mindering gebracht op de eindfactuur. Deze zal dus nooit hoger uitvallen, maar in sommige situaties wel lager.

Wovia streeft er naar niets van waarde verloren te laten gaan. Spullen zonder economische waarde, maar goed bruikbare spullen, bieden wij graag aan bij goede doelen. Restmaterialen worden op een nette manier afgevoerd en indien mogelijk gerecycled. Wovia is tevens gecertificeerd astbest inspecteur. De woning wordt door ons op een vakkundige manier oplever klaar gemaakt. Eventueel kunnen wij de woning na de woningontruiming samen met u opleveren. Wij onderhouden goede relaties met verhuurders als Welbions. Ondanks onze professionele aanpak stelt Wovia persoonlijk contact zeer op prijs. Hecht u waarde aan betrouwbaarheid en professionaliteit dan is Wovia uw partner voor een woningontruiming in de regio Enschede.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met