Woningontruiming Hengelo

Woningontruiming in de regio Hengelo

Vrijblijvende offerte

BENT U OP ZOEK NAAR VAKKUNDIGE WONINGONTRUIMERS IN HENGELO? KIES WOVIA!

Wovia is uw partner bij iedere woningontruiming. Een woningontruiming is een aangelegenheid waarbij de opdrachtgever graag vertrouwt op een gedegen partij. Wovia heeft vele jaren ervaring met woningontruimingen en heeft haar dienstverlening volledig afgestemd op het ontzorgen van haar opdrachtgevers. Naast een woningontruiming kunt u bij Wovia ook terecht voor het verhuizen van senioren. Wij helpen u met het opleveren van de achtergebleven woning en verhuizen de senior naar de nieuwe woning. Als full service organisatie kunt u bij Wovia zorgeloos uw woningontruiming uitbesteden.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onze website. Wovia is niet de goedkoopste bij een woningontruiming, wij zijn immers een professionele organisatie. Regelmatig worden wij gevraagd het werk van collega’s af te ronden. Daarmee durven wij te stellen dat wij wel de voordeligste zijn bij een woningontruiming in de regio Hengelo. De door ons geoffreerde prijs voor de woningontruiming is bindend. Wij zullen u nooit verrassen met een hogere factuur achteraf. Mochten er waardevolle spullen zijn, die geschikt zijn voor een veiling, dan kunnen wij deze voor u aanbieden bij een veilingmeester. Wovia brengt bij een woningontruiming alleen de manuren en afval in rekening. Opbrengsten uit veilingen worden via het veilinghuis afgehandeld en opkopen door Wovia worden in mindering gebracht op de eindfactuur van de woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Tijdens het opstellen van de offerte wordt er in samenspraak een ontruimingsdatum gekozen. De datum voor de oplevering wordt door ons gegarandeerd. Ook geven wij na de woningontruiming een oplevergarantie. Deze garanties kunnen wij geven dankzij onze jarenlange ervaring. Mocht de verhurende partij onverhoopt toch nog opmerkingen hebben, dan lossen wij dit geheel voor u op.

Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Hengelo kunt u een beroep doen op Wovia.

Wovia is gecertificeerd astbest inspecteur. Bij de woningontruiming nemen wij de geldende regels voor het correct afvoeren van restmaterialen zeer nauw. Wij streven er naar zoveel mogelijk te hergebruiken of te recyclen. Bruikbare, maar minder waardevolle spullen stellen wij graag ter beschikking aan goede doelen. Mochten er onverhoopt nog waardevolle spullen of anderszins achtergebleven zijn in de woning, dan houden wij deze netjes voor u achter. Integriteit en vertrouwen zijn de peilers van ons succes.

Indien u dit wenst kunnen wij de woning na de woningontruiming ook opleveren met de verhuurder. Wovia is bekend met en onderhoudt goede relaties met woningcorporaties zoals Welbions.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met