Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Hilversum

Vrijblijvende offerte

Woningontruiming in de regio Hilversum

Er zijn verschillende omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat u zelf niet een woning kunt ontruimen. Het is bijvoorbeeld lichamelijk te zwaar. Of u woont elders in het land en heeft geen tijd om het te doen. Zoekt u hulp bij het ontruimen van een woning in Hilversum of omgeving? Wovia Woningontruiming helpt u er graag bij. Ook bij het ontruimen van een zorgkamer of bedrijfspand.

Voor woningontruiming en meer in regio Hilversum

Bij alle vormen van woningontruimingen kunnen wij helpen. Of het nu gaat om een woning, verpleegkamer of bedrijfspand. U bepaalt zelf wat we doen. Ontruimen, schoonmaken, opleverklaar maken, noem maar op. Gaat u verhuizen van een grote naar een kleine woning? Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen.

Zo pakken we een woningontruiming aan

Een woning ontruimen doet u niet dagelijks. Daarom hechten we er waarde aan u een goed gevoel te geven. Als eerste hebben we altijd persoonlijk contact. Samen bekijken we de woning en vertelt u wat er allemaal gedaan moet worden. Ook spreken we de opleverdatum af. Kort daarna ontvangt u van ons een offerte. In die offerte leest u exact wat wij allemaal gaan doen en wanneer. Na uw goedkeuring plannen we het werk in. Daarna gaan we volgens de afgesproken planning aan de slag. Daarbij werken we efficiënt en zorgvuldig.

Hergebruik bij een woningontruiming in Hilversum en omgeving

Bij een ontruiming of seniorenverhuizing blijven er vaak spullen over die geen bestemming hebben. Wovia Woningontruiming hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet zich in voor hergebruik van dat soort spullen. We werken nauw samen met stichtingen zoals Sympany en Leger des Heils. Voor het vervoer van goederen naar deze instellingen berekenen wij niets. Zijn er spullen van waarde? Wij kunnen dit van u opkopen of we bemiddelen bij verkoop.

Woningontruiming in regio Hilversum

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen
  • Ook voor schoonmaken, opleverklaar maken en extra opslag
  • Duurzame woningontruiming en levering naar goede doelen en stichtingen
  • Goede samenwerkingen notarissen, gemeenten, woningbouwverenigingen en makelaars
  • Landelijke dekking
  • Altijd met oplevergarantie
  • Offerte

Daarom kiest u voor Wovia Woningontruiming

Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor betrouwbaarheid en maximale ontzorging. Doordat wij samenwerken met verschillende partijen (zoals notarissen, gemeenten, woningbouwverenigingen en makelaars), kunnen wij u een complete dienstverlening aanbieden. Omdat wij vanuit meerdere locaties werken, hebben wij een landelijke dekking. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Met onze oplevergarantie weet u zeker dat het werk er pas op zit, als u tevreden bent.

Ontruimen, verhuizen en extra opslag in regio Hilversum

Een ontruiming en verhuizing combineren, bijvoorbeeld bij een seniorenverhuizing? Dat kan. Wij kunnen zowel de spullen verhuizen naar een nieuwe locatie als zorgen dat de oude woning wordt ontruimd. Ook regelen we extra opslag voor u, als u bijvoorbeeld spullen tijdelijk wilt opslaan.

Meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met