Woningontruiming

Woningontruiming in Kampen

Vrijblijvende offerte

BEHOEFTE AAN ONDERSTEUNING BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN KAMPEN?

Wovia is een logische keuze!

 

Jarenlange goede reputatie

Wovia is al jaren succesvol met het ontruimen van woningen voor haar opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring zijn wij steeds beter geworden om onze diensten te verbeteren en daarmee de kosten van de woningontruiming voor u zoveel mogelijk te beperken. Naast het beperken van de kosten, waardoor Wovia tot de voordeligste landelijke ondersteuners bij een woningontruiming gerekend wordt, denkt Wovia mee. Doordat wij bij het opstellen van de opdracht en de uitvoering onze klanttevredenheid zeer hoog hebben staan, slagen wij er ook daadwerkelijk in zorgen weg te nemen. Een gegarandeerde oplevering is één van onze peilers hierin. Bij iedere woningontruiming een gegarandeerde oplevering. Tegen een vast vooraf afgesproken tarief. Dat is de zekerheid van Wovia.

Inventarisatie van de werkzaamheden

De ene woningontruiming is de andere niet. Een woningontruiming is iedere keer uniek. Wovia neemt iedere woningontruiming serieus en maakt van iedere opdracht maatwerk. Voordat wij een offerte voor de woningontruiming kunnen uitbrengen, is een korte inspectie op de locatie in Kampen nodig. Deze inspectie stelt ons in staat een prijsopgave te doen. Bent u akkoord met de kosten voor de woningontruiming en heeft u waarvolle en emotioneel waardevolle spullen uit de woning verwijderd, dan gaan wij voor u aan de slag!

Werkzaamheden bij een woningontruiming

De werkzaamheden bij een woningontruiming bestaan uit het leeghalen van de woning, het afvoeren van materialen en het afstorten van afval. Spullen met een restwaarde waar u niets aan heeft kunnen wij bij een woningontruiming van u overnemen. Zeer bijzondere spullen zoals antiek en designspullen kunnen wij voor u overdragen aan een veilingmeester. Een veilingmeester is afhankelijk van verkoopcommissie en zal zo altijd de hoogste prijs voor u bedingen. Wovia verdient hier niets aan, immers wij hebben de offerte voor de woningontruiming dan al getekend en onze prijs staat vast! Spullen die nog wel bruikbaar zijn, maar niet echt geschikt zijn voor verkoop, dragen wij graag over aan de goede doelen, zodat deze spullen alsnog een tweede leven krijgen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Keiharde garanties

Wovia heeft zoveel vertrouwen in haar dienst, dat wij naast onze vaste prijs een gegarandeerde opleverdatum afgeven bij iedere woningontruiming. U kunt zelf aangeven welke datum u de woning graag zou opleveren. De gegarandeerde opleverdatum stelt u in staat afspraken te maken met de verhuurder. Bovendien geeft Wovia een oplevergarantie bij een woningontruiming zonder meerprijs. Het komt niet of zelden voor, omdat wij ons vak goed verstaan, maar stel dat een woning wordt afgekeurd, dan zorgen wij ervoor dat de woning alsnog opgeleverd wordt. Zonder dat er aan de kosten voor de woningontruiming voor u iets veranderd.
Kiest u voor Wovia dan kiest u voor een zorgeloze woningontruiming.

Neem vandaag nog contact op met Wovia voor een woningontruiming in de regio Kampen. U kunt contact opnemen via e-mail, of via onze website, wij vinden het fijn als u wilt bellen 085-4017177.

Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Kampen kunt u een beroep doen op Wovia.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met