Woningontruiming Lichtenvoorde

Woningontruiming in de regio Lichtenvoorde

Vrijblijvende offerte

U HEEFT EEN HUURWONING DIE OPGELEVERD DIENT TE WORDEN BIJ DE VERHUURDER? WOVIA IS UW PARTNER BIJ IEDERE WONINGONTRUIMING OOK DIE IN LICHTENVOORDE!

Vlekkeloze dienstverlening
Wovia is een begrip binnen Nederland wat betreft woningontruimingen. Met onze jarenlange, vlekkeloze staat van dienst, mag u van Wovia opperste professionaliteit verwachten tegen een zeer voordelig tarief. Wovia hanteert een zeer pragmatische aanpak bij iedere woningontruiming. Of u ons nou inzet als bedrijf of als particulier, Wovia neemt iedere woningontruiming zeer serieus.

Pragmatisch
Voor wij beginnen met een woningontruiming maken wij graag een inventarisatie van de werkzaamheden op locatie. Dankzij onze enorme ervaring met een woningontruiming is dit slechts een kwestie van minuten. Tijdens deze inspectie kunt u uw wensen aangeven en indien gewenst, kunnen wij ter plekke de opdracht voor de woningontruiming overeenkomen. Voor wij zelf aan de slag gaan, vragen wij u waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Mochten wij tijdens de woningontruiming nog op waardevolle spullen stuiten, dan houden wij deze uiteraard netjes voor u achter. Vervolgens wordt de huurwoning klaar voor de oplevering gemaakt door Wovia.

Garanties
Bij de offerte en het overzicht van de werkzaamheden wordt ook een opleverdatum door Wovia genoemd. Daar mag u ons aan houden. U dient immers ook zelf afspraken te maken met de verhuurder. Bovendien geven wij bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Een woning die ontruimd wordt door Wovia wordt gegarandeerd geaccepteerd door de verhuurder. Wanneer u zich gesterkt voelt bij de oplevering door de oplevering samen met Wovia te doen, is dat geen enkel probleem!

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Waardebehoud
De aanleiding voor een woningontruiming is vaak geen fijne reden. Wij weten dat er bij iedere woningontruiming veel mooie herinneringen verloren gaan. Dat is op zich al erg genoeg. Daarom maakt Wovia zich er hard voor om niets van waarde verloren te laten gaan bij een woningontruiming. Zeer waardevolle spullen kunnen wij bij een woningontruiming voor u aanbieden bij een veilingmeester. Goed bruikbare spullen met een restwaarde kunnen wij bij een woningontruiming van u overnemen. De opbrengst van de overgenomen spullen brengen wij in mindering op het factuurbedrag voor de woningontruiming. Spullen zonder economische waarde, maar nog wel goed bruikbaar, stellen wij graag ter beschikking bij goede doelen, zodat deze spullen een tweede leven kunnen krijgen. De factuur voor een woningontruiming bij Wovia valt nooit hoger uit, maar mogelijk dus wel lager. Sowieso mag u ons tot de voordeligste woningontruimers van Nederland rekenen. Heeft u een huurwoning die u wilt opleveren bij de verhuurder in de regio Lichtenvoorde? Ga dan voor zeker en kies voor Wovia!

Bel of mail voor een vrijblijvende offerte 085 4017177 of info@wovia.nl.

Ook voor een woningontruiming met spoed of voor de verhuizing van een senior in de regio Lichtenvoorde is Wovia uw partner!

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met