Woningontruiming

Woningontruiming in Maarssen

Vrijblijvende offerte

EEN WONINGONTRUIMING AANSTAANDE IN DE REGIO MAARSSEN? WOVIA WONINGONTRUIMING HELPT!

Begrip
Wovia is een begrip in de regio Maarssen als het aan komt op een woningontruiming. Onze jarenlange ervaring en onze zeer goede reputatie maken ons tot de beste partner bij een woningontruiming binnen Nederland. Met een zeer voordelig tarief en garanties die u van een echte professional mag verwachten, kiest u met Wovia voor zekerheid.

Ontzorgen
Wovia heeft haar dienstverlening volledig afgestemd op het ontzorgen van onze klanten. Wij denken mee vanaf het begin tot de oplevering. Een onbezorgde uitbesteding van de woningontruiming dat is wat wij bieden. Bovendien biedt Wovia een gegarandeerde opleverdatum, zodat u uw afspraken kunt maken met de verhuurder en weet waar u aan toe bent. Daarnaast geeft Wovia bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. mocht dat nog niet voldoende vertrouwen geven, dan zijn wij zelfs bereid de woning samen met u op te leveren bij de verhuurder met gegarandeerd goed resultaat.

Inspectie
Graag komen wij even langs voor een korte inspectie ter plaatse. Tijdens deze inspectie heeft u alle ruimte om uw wensen aan te geven. Wij maken een inschatting van de hoeveelheid werk, de kosten voor het afvoeren van materialen en de kosten voor vervoer. Dit samen bepaalt het bedrag in de offerte voor de woningontruiming. Het tarief voor de woningontruiming genoemd in de offerte staat vast. U heeft dus geen nare verrassingen achteraf wanneer u een woningontruiming laat uitvoeren door Wovia. In combinatie met een woningontruiming kunnen wij bruikbare spullen van u overnemen. De opbrengst hiervan brengen wij in mindering op het factuurbedrag. Zo valt een woningontruiming bij Wovia dus nooit duurder uit, maar mogelijk wel veel goedkoper.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Integer
Een woningontruiming is een zeer persoonlijke aangelegenheid. Wovia is zich daar zeer van bewust en heeft haar personeel daarom zeer zorgvuldig geselecteerd. U mag van Wovia opperste integriteit verwachten bij iedere woningontruiming. Mochten wij bijvoorbeeld tijdens de woningontruiming onverhoopt toch nog waardevolle spullen vinden, dan houden wij deze netjes voor u achter.
Voor een verhuizing van een senior, of een woningontruiming waar haast bij is geboden, kunt u terecht bij Wovia.

Regel het makkelijk en snel
Neemt u geheel vrijblijvend contact op met Wovia voor een woningontruiming in de regio Maarssen. Wij staan altijd voor u klaar met raad en advies over een woningontruiming. Wovia is een zeer professionele organisatie, maar wij hechten ook aan persoonlijk contact. Wij gaan er van uit dat u graag wilt weten wie de woningontruiming voor u verzorgt en wij maken graag kennis met u. Twijfelt u niet langer en bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte voor een woningontruiming in de regio Maarssen. U bereikt Wovia op 085 4017177 of via info@wovia.nl.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met