Woningontruiming

Woningontruiming in regio Meppel

Vrijblijvende offerte

EEN WONINGONTRUIMING VERZORGEN IN DE REGIO MEPPEL? DAT DOE JE MET WOVIA!

Een woningontruiming met Wovia

Een woningontruiming uit laten voeren door Wovia is kiezen voor zekerheid, voordelige service en een zorgeloze gegarandeerde oplevering bij de verhuurder. Wovia is al vele jaren actief met het verzorgen van een woningontruiming in de regio Meppel. Door onze ervaring met woningontruiming zijn wij steeds beter geworden in het wegnemen van vragen en zorgen bij onze opdrachtgevers. Zorgen wegnemen, doen wij door actief mee te denken en het geven van een gegarandeerde opleverdatum en een gegarandeerde oplevering. Indien u dit wenst leveren wij de woning zelfs samen met u op. De beste woningontruiming is er één uitgevoerd met Wovia.

Plan van aanpak bij een woningontruiming in Meppel

Wovia werkt zeer pragmatisch bij iedere woningontruiming. Allereerst maken wij graag kennis met u in een persoonlijk gesprek op de locatie in Meppel. We maken samen even een rondje door de woning, zodat wij een inschatting kunnen maken van de hoeveelheid werk dat is gemoeid met de woningontruiming. U kunt aangeven wat voor u belangrijk is en wij kunnen u vertellen wat nodig is voor een succesvolle oplevering. Vervolgens ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wanneer u de offerte heeft goedgekeurd, vragen wij u eerst waardevolle en emotioneel waardevolle spullen uit de woning te halen. Dan gaan wij aan het werk met de woningontruiming.

Een woningontruiming transparant uitvoeren

De werkzaamheden bij een woningontruiming bestaan uit het verwijderen van meubilair en allerhande andere zaken waarmee de bewoner de woning persoonlijk heeft gemaakt. Dit betekent dat wij niet alleen voor de woningontruiming zelf kosten rekenen, maar ook voor het vervoeren van en het storten van afval. De in de offerte genoemde prijs voor de woningontruiming staat vast en zal achteraf nooit hoger uitvallen, ondanks onze oplevergarantie. Wovia is als astbest inspecteur gecertificeerd. Met Wovia kiest u voor professionaliteit en zekerheid. Mochten wij tijdens de woningontruiming nog waardevolle spullen aantreffen, dan houden wij deze netjes voor u achter.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Een woningontruiming in Meppel uitbesteden?

Een woningontruiming is vaak geen prettig werkje, tijdrovend, stoffig en zwaar. Wovia begrijpt dat er met het achterlaten van een woning bovendien een heleboel herinneringen verdwijnen. Buiten dat Wovia een professional is, is Wovia ook zeer integer en een bedrijf dat wordt gevormd door de mensen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan via onze website, of nog beter, geef ons een belletje. Wij zijn u graag van dienst bij iedere woningontruiming in Meppel.

Ook voor een woningontruiming waarbij iemand verhuist naar een seniorenwoning kunt u Wovia inzetten. Uiteraard kunt u ook een beroep op ons doen indien er sprake is van een woningontruiming met spoed in de regio Meppel.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met