Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Naarden

Vrijblijvende offerte

U WILT EEN WONING ONTRUIMEN IN DE REGIO NAARDEN? WOVIA HELPT!

Wovia is een landelijke specialist als het aankomt op een woningontruiming. De aanleiding voor een woningontruiming is vaak geen prettige aangelegenheid. Daarom hebben wij onze dienstverlening volledig afgestemd op het ontzorgen van onze klanten. Door onze jarenlange ervaring zijn wij steeds beter geworden in het meedenken met onze klanten bij een woningontruiming. Optimale tevredenheid van onze klanten en van de verhuurder, dat is onze inzet.

Onze aanpak is even simpel als doeltreffend. Vooraf wordt er een kleine inspectie gedaan op de locatie om te bekijken hoeveel werk er is gemoeid met de woningontruiming. Wovia maakt aan de hand van een vragenlijst een inschatting van de hoeveelheid werk, de kosten voor vervoer en het afvoeren van afval. Nadat wij het vragenformulier hebben doorlopen weten wij wat de kostprijs zal zijn voor de woningontruiming. Wanneer u onze offerte goedkeuring geeft, gaan wij voor u aan de slag. Uiteraard nadat u zelf de waardevolle en emotioneel waardevolle spullen uit de woning heeft verwijderd. Mocht er onverhoopt iets achter zijn gebleven of worden gevonden, waarvan wij denken dat het nog waarde heeft, dan houden wij dit netjes voor u achter. Vervolgens gaan wij aan de slag om de woningontruiming voor de door ons gegarandeerde opleverdatum leeg te maken.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Wovia werkt bij een woningontruiming conform de geldende regels voor het afvoeren van afval. Wovia is bovendien gecertificeerd asbest inspecteur. Waardevolle, bijzondere bezittingen kunnen, indien u dit wenst, worden aangeboden aan een veilingmeester. De opbrengst van de geveilde spullen of de opkoop van spullen met een restwaarde wordt verrekend met de factuur voor de woningontruiming. Bruikbare spullen zonder noemenswaardige waarde kunnen wij voor u aanbieden bij de diverse goede doelen.

Wovia neemt iedere woningontruiming zeer serieus. Wij onderhouden goede relaties met de woningcoöperaties in de regio Naarden. Onze oplevergarantie betuigd dat we overtuigd zijn van de kwaliteit van ons werk. Wij zijn niet de goedkoopste, maar zeker niet de duurste bij een woningontruiming. Wovia levert een professionele dienst waar u blindelings op kunt vertrouwen. Wilt u hulp bij een woningontruiming in de regio Naarden, vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan of neem telefonisch contact met ons op.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met