Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Nieuwegein

Vrijblijvende offerte

EEN WONINGONTRUIMING IN NIEUWEGEIN? WOVIA BIEDT DE HELPENDE HAND.

Specialisme
Een woningontruiming kunt u zelf uitvoeren, maar u kunt het ook over laten aan een specialist. Wovia is een specialist in het ontruimen van woningen. Wovia neemt elke woningontruiming zeer serieus.

Tevredenheid
Wovia heeft door de jaren heen een goede reputatie verworven in de regio Nieuwegein. Tevredenheid van onze klanten is voor ons dan ook leidend binnen ons bedrijf. Wij waarderen het persoonlijk contact en helpen u graag met raad en daad. Om ons te onderscheiden van de minder professionele organisaties bij een woningontruiming, geven wij een gegarandeerde opleverdatum en een gegarandeerde oplevering bij iedere woningontruiming.

Garantie
Wovia is volledig ingericht op het verzorgen van een vlekkeloze woningontruiming. Wovia is bovendien asbest gecertificeerd inspecteur, waarmee onze en uw gezondheid gewaarborgd is. Met een korte inspectie kunnen wij een inschatting maken van de hoeveelheid werk die bij de woningontruiming komt kijken. Tijdens deze inspectie kunt u wensen aangeven en indien u het wenst de opdracht voor de woningontruiming overeenkomen. Een offerte van Wovia is altijd vrijblijvend. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Aanpak
Voor dat wij met de woningontruiming beginnen, vragen wij u de waardevolle en emotioneel waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Mochten wij tijdens de woningontruiming nog waardevolle spullen tegenkomen, dan houden wij die netjes voor u achter. Spullen die hergebruikt kunnen worden, dragen wij graag over aan goede doelen voor een tweede leven. Spullen met een restwaarde kunnen wij bij een woningontruiming van u overnemen. Zeer bijzondere en waardevolle spullen kunnen wij ook voor u aanbieden bij een veilingmeester. Wovia streeft ernaar niets van waarde verloren te laten gaan. Inkomsten uit verkoop of opkoop brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming.

Vraagt u een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel direct met 085 4017177.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met