Woningontruiming

Woningontruiming in Nijkerk

Vrijblijvende offerte

U WILT HULP BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN NIJKERK REGELEN?

Denkt u eens aan Wovia, professionele ondersteuning en een zorgeloze oplevering.

 

Wovia woningontruiming

Wovia heeft een jarenlange ervaring met particulieren en bedrijven bij het ondersteunen met een woningontruiming. Door onze ervaring zijn wij steeds beter geworden in het ontzorgen van onze klanten en het verbeteren van onze service. Hierdoor kunnen wij zeer voordelig werken. Er zijn veel bedrijven actief op de markt van woningontruiming. Er zijn er echter maar een paar die volledig zijn ingericht op landelijke woningontruiming. Wovia is één van die partijen. Met de certificatie van astbest inspecteur, is Wovia ook nog eens een gezonde keuze.

Wegnemen van zorgen

Een woningontruiming komt vaak ongelegen en is iets dat we niet vaak doen in ons leven. Een woningontruiming kan een heel emotionele aangelegenheid zijn en dan is er nog die oplevering, komt dat wel goed? Met Wovia wel! Wovia begrijpt de bijkomende aspecten bij een woningontruiming en probeert deze zoveel mogelijk weg te nemen. Zo nemen wij iedere woningontruiming net zo serieus. Geven wij niet alleen een gegarandeerde opleverdatum, maar ook een oplevergarantie. Zonder bijkomende kosten. Daarmee kunt u de woningontruiming met een gerust hart aan ons overdragen. Mochten wij tijdens de woningontruiming op waardevolle spullen stuiten, dan houden wij deze netjes voor u achter. Wovia is een bedrijf met mensen, integere mensen, Wovia is daarom een integer bedrijf. Kies niet zo maar een partij, kies Wovia.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Aanpak van een woningontruiming in Nijkerk.

Bij een woningontruiming gaat Wovia zeer pragmatisch te werk. De eerste stap in het proces is een korte inspectie op locatie in Nijkerk. Een korte ronde door de woning stellen ons in staat de hoeveelheid werk die gemoeid is met de woningontruiming in te schatten. Tijdens deze inspectie kunt u ook uw wensen aangeven en samen kiezen wij een opleverdatum. Vervolgens vragen wij u emotioneel waardevolle spullen uit de woning te halen. Dan kunnen wij aan het werk. De woning wordt door Wovia leeg gemaakt en na de woningontruiming is de woning klaar om overgedragen te worden aan de verhuurder. Het opleveren van de woning kunnen wij ook samen met u doen.

Waardeverlies bij een woningontruiming

Vaak gaan er met een woningontruiming al zoveel mooie herinneringen verloren dat Wovia zich hard maakt zo min mogelijk waarde verloren te laten gaan bij een woningontruiming. Zeer waardevolle spullen zoals designspullen of antiek kunnen wij voor u overdragen aan een veilingmeester. Verkoopbare spullen kunnen wij in combinatie met een woningontruiming van u overnemen. Het bedrag dat deze spullen opbrengen, brengen wij in mindering op de prijs voor de woningontruiming. Spullen die niet geschikt zijn voor de verkoop, maar nog wel bruikbaar zijn, dragen wij graag over aan goede doelen, zodat minder bedeelden hiervan kunnen profiteren.

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij een woningontruiming, belt u ons dan eens, 085 4017177.

Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Nijkerk, of voor de verhuizing van een senior kunt u bij Wovia terecht.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met