Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Nijmegen

Vrijblijvende offerte

U WILT EEN WONING OPLEVEREN BIJ DE VERHUURDER IN NIJMEGEN?
WOVIA HELPT BIJ IEDERE WONINGONTRUIMING!

Sinds jaren geldt Wovia als een begrip waar het gaat om een woningontruiming. Uitmuntende service, een heldere aanpak en 100% klanttevredenheid. Dat is onze inzet.

Aanpak
Voor wij beginnen met een woningontruiming inspecteren wij de locatie kortstondig. Op basis van deze inspectie kunnen wij een inschatting maken van de kosten voor de woningontruiming. De offerte bestaat uit de hoeveelheid werk voor het ontruimen, het afvoeren van afval en de vervoerskosten. Wovia is niet de aller goedkoopste bij een woningontruiming, maar Wovia is wel een zeer voordelige partij met veel zekerheden.

Zekerheden
Bij iedere woningontruiming krijgt u van ons een scherpe kostprijs. De kosten zullen bij een woningontruiming uitgevoerd door Wovia achteraf nooit hoger uitpakken. De door ons afgegeven opleverdatum is voor ons heilig en zullen wij altijd halen. Op basis van deze opleverdatum maakt u immers afspraken met de verhuurder. Eventueel kunnen wij de woning na de woningontruiming ook samen met u opleveren. Bij iedere woningontruiming geeft Wovia bovendien een oplevergarantie. Dat wil zeggen dat een woningontruiming uitgevoerd door Wovia altijd geaccepteerd wordt door de verhuurder. Na zoveel jaren ervaring mag u dit gerust van ons verwachten.

Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Nijmegen kunt u bij Wovia terecht. Het verhuizen van een senior, waarbij de achtergebleven woning opgeleverd dient te worden, kunt u in zijn geheel overlaten aan Wovia woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Uitvoering
Bij de aanvang van een woningontruiming vragen wij u eerst de waardevolle en emotioneel waardevolle spullen te verwijderen uit de woning. Vervolgens gaan wij aan de slag met de woningontruiming. U mag van Wovia 100% integriteit verwachten. Wij nemen iedere woningontruiming zeer serieus. Onze goede reputatie is ons veel waard. Wovia streeft ernaar niets van waarde verloren te laten gaan. Zeer waardevolle antieke spullen of designspullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Bruikbare spullen met een restwaarde, waar u niets aan heeft, kunnen wij bij een woningontruiming van u overnemen. De waarde hiervan brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming in Nijmegen. Spullen zonder economische waarde, maar nog goed bruikbaar, stellen wij graag ter beschikking aan goede doelen, zodat deze spullen een tweede leven krijgen.

Wovia is een zeer professionele organisatie met een goede reputatie. Ondanks onze professionele aanpak streven wij ook naar persoonlijk contact. Wij merken dat wij hierom ook gewaardeerd worden. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor een woningontruiming via onze website. Nog liever spreken wij u even persoonlijk om uw wensen af te stemmen.

Kies voor zekerheid, zonder omkijken, kies Wovia voor uw woningontruiming!

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met