Woningontruiming Oosterbeek

Woningontruiming in de regio Oosterbeek

Vrijblijvende offerte

WOVIA IS UW PARTNER BIJ IEDERE WONINGONTRUIMING, OOK DIE IN OOSTERBEEK.

U huurt een woning die opgeleverd dient te worden bij de verhuurder?

Een woningontruiming is niet heel moeilijk. Bezittingen verwijderen, afval afvoeren, vervoer regelen en de woning klaar maken voor de oplevering. Een woningontruiming is wel heel veel werk. Werk wat voor mensen met een relatie met de voormalig huurder best ingrijpend kan zijn. Wovia is daarom graag uw partner bij een woningontruiming in Oosterbeek.

Een woningontruiming wordt vaak uitbesteed. Wovia onderhoudt goede relaties met woningcorporaties als Vivare en wordt zodoende vaak ingeschakeld. Maar ook particulieren maken graag gebruik van onze dienst woningontruiming. Wovia begrijpt dat een woningontruiming een emotionele aangelegenheid kan zijn. Daarom hebben wij onze dienstverlening compleet afgestemd op het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Vooraf maken wij een inspectie van de hoeveelheid arbeid, hoeveel afval er vrij komt dat moet worden afgevoerd. Deze inspectie doen wij graag met u op locatie. Indien u dit wenst kunnen wij met het intakeformulier direct een prijs geven voor de woningontruiming. Samen met u bepalen wij tevens de opleverdatum. Ook voor een woningontruiming met heel veel spoed kunt u bij Wovia terecht.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Zeer bijzondere en waardevolle spullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Huisraad waar u geen bestemming voor heeft, maar met een restwaarde kunnen wij tegen betaling van u overnemen. Spullen die nog bruikbaar zijn, maar geen waarde meer vertegenwoordigen, bieden wij graag aan bij een goed doel. De opbrengst van deze spullen wordt verrekend met de factuur voor de woningontruiming.

De door ons gekozen opleverdatum is een datum waar wij ons aan binden. Ook geven wij een oplevergarantie bij iedere woningontruiming of verhuizing. Een factuur voor een woningontruiming uitgevoerd door Wovia zal naderhand nooit hoger uitpakken. Indien u dit wenst, leveren wij de woning ook nog eens samen met u op.

De tevredenheid van onze klanten en persoonlijk contact staan bij ons voorop. Wovia krijgt veel zeer positieve recensies na een woningontruiming. Tijdens onze jarenlange ervaring zijn wij er steeds beter in geworden zorgen weg te nemen bij onze opdrachtgevers. Wovia is uw partner bij iedere woningontruiming.

Vraagt u geheel vrijblijvend een offerte op of bel ons voor meer informatie.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met