Woningontruiming

Woningontruiming in Renkum

Vrijblijvende offerte

EEN WONINGONTRUIMING IN RENKUM? KOM VANDAAG NOG IN ACTIE!

Wovia woningontruiming staat u terzijde bij iedere woningontruiming!

Begrip

Wovia is sinds vele jaren een begrip in de regio Renkum waar het aankomt op het opleveren van woningen aan de verhuurder. Particulieren, maar ook bedrijven en instanties weten Wovia te vinden voor professionele hulp bij een woningontruiming. Wovia wordt regelmatig ingeschakeld door Vivare voor een woningontruiming. Dat goede professionele hulp niet duur hoeft te zijn, dat bewijst Wovia al jaren. Een tevreden klant na een woningontruiming staat bij Wovia voorop.

Emotionele impact

Een woningontruiming is vaak geen prettig werkje. Herinneringen aan vervlogen tijden hebben vaak een emotionele impact op de betrokkenen. Wovia is een ware professional waar het aankomt op een woningontruiming. Een woningontruiming wordt door Wovia uitgevoerd met respect en discretie. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers en het meedenken met onze opdrachtgevers zijn de peilers van ons succes.

Voor een verhuizing van een senior of een woningontruiming met spoed in de regio Renkum bent u bij Wovia ook aan het juiste adres.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Uitvoering

Een korte inspectie op de locatie is voor ons voldoende om een inschatting te maken van de hoeveelheid werk die is gemoeid met de woningontruiming. Op basis van deze inschatting kunnen wij u een prijs voor de woningontruiming overleggen. Wovia behoort niet tot de aller goedkoopste woningontruimers, maar is zeker voordelig met haar diensten en bovenal zeer transparant. Onze offerteprijzen zijn binden voor ons. U heeft met Wovia nooit nare verrassingen achteraf bij een woningontruiming. Vooraf heeft u de mogelijkheid waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Spullen met waarde kan Wovia bij een woningontruiming van u overnemen. De opbrengst brengen wij in mindering op de kostprijs voor de woningontruiming. Zeer waardevolle spullen kunnen wij bij een woningontruiming overdragen aan een veilingmeester. Spullen zonder restwaarde, maar nog bruikbaar, stellen wij graag ter beschikking aan goede doelen. Zodat deze spullen een tweede leven kunnen krijgen.

Garanties

De opleverdatum die wij bij aanvaarding van de opdracht afgeven, is gegarandeerd. Ook geeft Wovia bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Zekerheden die horen bij een professioneel bedrijf vinden wij. Eventueel kunnen wij de oplevering ook samen met u uitvoeren. Afhankelijk van uw wensen.

Twijfel niet, kies verstandig, kies Wovia voor een woningontruiming in Renkum!

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met