Woningontruiming Ruurlo

Woningontruiming in de regio Ruurlo

Vrijblijvende offerte

EEN WONINGONTRUIMING IN RUURLO? ZEKER OPLEVEREN? KIES WOVIA!

Heeft u een woning op te leveren aan de verhuurder?
Wovia woningontruiming is een begrip in de regio Ruurlo. Bedrijven en organisaties weten ons te vinden, maar wij staan ook graag klaar voor u als particulier bij een woningontruiming! Kies voor zekerheid, kies Wovia. Met garanties die u alleen van een professional krijgt.

Woningontruiming
Een woningontruiming is geen alledaags werkje. Wovia is uw specialist bij iedere woningontruiming. Een strakke professionele aanpak en volledig klantgericht dat is waar Wovia voor staat. Ga niet zelf rommelen, laat het over aan een specialist bij een woningontruiming, kies voor Wovia.

Een gegarandeerde opleverdatum, gegarandeerd voordelig, gegarandeerd professioneel, gegarandeerd integer, gegarandeerde oplevering. Hoeveel meer garanties wilt u?

Pragmatisch en professioneel
Wovia hanteert een pragmatische aanpak waar het gaat om een woningontruiming. Wij hebben al heel veel mensen en bedrijven geholpen met een woningontruiming. Deze ervaring hebben wij gebruikt om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren. Minder zorgen bij onze klanten, een gegarandeerde oplevering en een blije verhuurder. Daarnaast is ons voordelige tarief en het persoonlijk contact de basis voor onze klanttevredenheid bij iedere woningontruiming die Wovia verzorgt.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Aanpak
Voor Wovia begint met de woningontruiming vragen wij u waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Vervolgens gaan wij aan nde slag met het leegmaken van de woning en het afvoeren van materialen. Tijdens een woningontruiming kunnen wij spullen die u niet nodig heeft op kopen. De opbrengst hiervan brengen wij in mindering op de factuur voor de woningontruiming. Mochten er zeer bijzondere spullen aanwezig zijn in de woning dan kunnen wij deze spullen ook voorleggen aan een veilingmeester. Spullen zonder economische waarde, maar nog wel bruikbaar, stellen wij graag ter beschikking aan goede doelen in de omgeving Ruurlo, zodat deze spullen nog een tweede leven krijgen. Wovia streeft ernaar om bij een woningontruiming geen waarde verloren te laten gaan. Er gaan immers vaak al zo veel mooie herinneringen verloren.

Ook voor een verhuizing van een senior naar een seniorenwoning, of voor een woningontruiming met spoed kunt u bij Wovia terecht.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvende offerte voor een woningontruiming. Wij zijn er van overtuigd dat als u de keuze heeft, u kiest voor Wovia bij een woningontruiming.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met