Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Soest

Vrijblijvende offerte

HULP BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN DE REGIO SOEST?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij de professional, Wovia!

Wovia is de specialist bij iedere woningontruiming. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een begrip en worden wij door bedrijven, organisaties en particulieren ingezet om te helpen een woning goed en vakkundig te ontruimen en zonder problemen op te leveren. Wovia neemt iedere woningontruiming serieus. Bel voor een vrijblijvende offerte 085 4017177.

Ontzorgen van onze klanten

Een woningontruiming is vaak geen prettige aangelegenheid. Wovia heeft haar hele dienstverlening afgepast op het bedienen en ontzorgen van onze klant. Tijdens de inspectie denken wij met u mee en beantwoorden wij eventuele vragen. Op basis van de inspectie maken wij een inschatting van de hoeveelheid werk die er is gemoeid met de woningontruiming. De uren voor het ontruimen, het afvoeren van restmaterialen en afval en eventuele heffingen maken samen de offerte. Deze kunnen wij ter plekke voor u opstellen en wanneer u dit wenst, kunnen wij deze ter plekke ondertekenen.

Heldere aanpak

Nadat u de waardevolle spullen uit de woning hebt verwijderd, starten wij met de woningontruiming. Mochten wij tijdens de woningontruiming nog spullen van waarde tegenkomen, dan houden wij deze netjes voor u achter. Afval en restmaterialen voeren wij conform de regels af. Eventueel kunnen wij de woning ook samen met u opleveren. Wovia is gecertificeerd asbestinspecteur, waarmee uw gezondheid en die van ons is gewaarborgd bij iedere woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Verstandig

Wovia streeft ernaar geen bruikbare spullen verloren te laten gaan. Bruikbare spullen met zeer weinig restwaarde geven wij graag aan goede doelen. Spullen met een restwaarde kunnen wij bij een woningontruiming overnemen. De opbrengst hiervan wordt in mindering gebracht op de rekening voor de woningontruiming. Zijn er antieke of designspullen in de woning aanwezig, dan kunnen wij deze, indien u dat wenst, aan een veilingmeester overdragen. Wovia rekent hier geen commissie over. De veilingmeester zal altijd de hoogste prijs proberen te bedingen voor u want deze is wel afhankelijk van commissie.

Garantie

Een goed uitgevoerde woningontruiming is de basis van ons bedrijf. Iedere keer weer, met een tevreden klant tot gevolg. De aanpak van Wovia is even helder als slagvaardig. Geen omkijken voor u en geen nare verrassingen achteraf. Wovia is zo overtuigd van de kwaliteit van haar werk dat wij bij iedere woningontruiming een oplevergarantie geven.

Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Soest of een seniorenverhuizing is Wovia de juiste partner voor u.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met