Woningontruiming

Woningontruiming in Vianen

Vrijblijvende offerte

EEN WONINGONTRUIMING AANSTAANDE IN VIANEN? BEL WOVIA!

Reputatie bij een woningontruiming
Wovia woningontruiming is een begrip in Vianen en omstreken. Een professionele aanpak, optimale klanttevredenheid en een 100% opleverscore. Ga niet zelf moeilijk doen, regel een woningontruiming binnen een dag. Om de prijs hoeft u het niet te laten. Wovia woningontruiming is de landelijke specialist met een vlekkeloze reputatie.

Geen nare verrassingen
Wovia is sinds jaren gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven en organisaties, maar ook particulieren, bij een woningontruiming. Met onze jarenlange ervaring zijn wij steeds beter geworden in het ontzorgen van onze klanten en het meedenken in de breedste zin. Wovia is een zeer professionele organisatie met een landelijke dekking. Maar Wovia is bovenal ook een organisatie met mensen voor mensen. Middels een korte inspectie op locatie kunnen wij een inschatting maken van de hoeveelheid werk die gemoeid is met de woningontruiming. Verder kunt u de woningontruiming in zijn geheel aan ons overlaten. Mocht u dat willen, dan kunnen wij de woning samen met u opleveren na de woningontruiming. Met Wovia heeft u een gegarandeerde opleverdatum en een oplevergarantie. Onze voordelige tarieven in de offerte zijn hetzelfde als op de factuur. Met Wovia heeft u geen nare verrassingen achteraf bij een woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Professionele aanpak
Nadat u waardevolle spullen uit de woning heeft verwijderd, gaan wij voor u aan de slag met de woningontruiming. Alle spullen worden verwijderd uit de woning. Zeer bijzondere spullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Spullen die nog waarde hebben en goed bruikbaar zijn, kunnen wij bij een woningontruiming van u overnemen. De opbrengst hiervan wordt in mindering gebracht op de rekening voor de woningontruiming. Spullen zonder restwaarde, maar nog wel goed bruikbaar stellen wij graag ter beschikking bij de minder bedeelden middels de goede doelen. Wovia streeft ernaar om bij iedere woningontruiming zo min mogelijk waarde verloren te laten gaan. Mochten wij tijdens de woningontruiming toch nog op waardevolle stuitten, dan houden wij deze spullen uiteraard netjes voor u achter. Wovia maakt gebruik van en selecteert bewust op integriteit bij het aanstellen van haar werknemers.

Jarenlange ervaring met woningontruiming
Een belangrijke succesfactor van Wovia woningontruiming is dat wij door onze jarenlange ervaring optimaal kunnen meedenken met onze klanten. Wij zijn heel goed in staat om zorgen weg te nemen en voor alles een oplossing te vinden. Bovendien is Wovia asbest gecertificeerd inspecteur, waarmee uw en onze gezondheid ook gediend is. Garanties en zekerheden die horen bij een professionele woningontruimer. Kies voor Wovia bij iedere woningontruiming, ook een woningontruiming met spoed voeren wij vlekkeloos voor u uit.

Bel voor een vrijblijvende offerte met onze specialisten 085 4017177.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met