Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Wageningen

Vrijblijvende offerte

HULP BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN WAGENINGEN? BEL WOVIA!

Heeft u behoefte aan professionele hulp bij een woningontruiming in Wageningen? Wovia is u graag van dienst. Wovia heeft een zeer goede reputatie waar het gaat om een woningontruiming in de regio Wageningen. Volledige klanttevredenheid en een onberispelijke dienstverlening daar gaan wij voor!

Ook voor een verhuizing van een senior of een woningontruiming met spoed belt u Wovia.

Heldere aanpak

Wovia staat voor een heldere aanpak bij een woningontruiming. Aan de hand van een korte inspectie op de locatie maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat. Gaat u akkoord, dan is de prijs in de offerte uw maximale rekening voor de woningontruiming. Spullen met waarde, kunnen wij opkopen bij een woningontruiming. Zeer waardevolle spullen kunnen wij voor u aanbieden bij een veilingmeester. Spullen zonder bijzondere restwaarde, maar nog goed bruikbaar, geven wij graag een tweede leven bij een goed doel. Inkomsten door opkoop brengen wij in mindering op de rekening voor de woningontruiming. Zo is de rekening na de woningontruiming dus nooit hoger, maar soms wel lager.

Garanties

Wovia neemt iedere woningontruiming zeer serieus. De door ons afgegeven opleverdatum is voor ons een datum die staat. Hierop kunt u uw planning baseren. Bij iedere woningontruiming geeft Wovia bovendien een oplevergarantie. Indien u het wenst, zijn we zelfs bereid samen met u de woning bij de verhuurder op te leveren na de woningontruiming. Na jarenlange ervaring mag u dat vertrouwen van ons verwachten.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Discretie

Omdat wij ons werk zeer serieus nemen en onze goede reputatie voorop staat, mag u van ons integriteit en discretie verwachten bij iedere woningontruiming. Voor dat wij beginnen met de woningontruiming heeft u waardevolle spullen kunnen veilig stellen. In enkele gevallen komt het voor dat wij tijdens een woningontruiming op bijzondere en waardevolle spullen stuitten. Vanzelfsprekend mag u van ons verwachten dat als zich dit voordoet, wij deze spullen netjes voor u achter houden.

Bel vrijblijvend

U kunt via de website van Wovia contact opnemen met ons. Liever spreken wij u even persoonlijk, omdat dit ons vaak sneller en makkelijker inzicht geeft in het werk dat gemoeid is met de woningontruiming. Bovendien stellen wij het persoonlijk contact op prijs.

Bel nu voor een woningontruiming in de regio Wageningen met Wovia op 085 4017177

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met