Woningontruiming

Woningontruiming in Weesp

Vrijblijvende offerte

BEHOEFTE AAN EEN SPECIALIST BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN WEESP? KIES WOVIA!

Kies voor zekerheid bij een woningontruiming

Wovia is uw professional waar het aankomt op een woningontruiming. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot een begrip in de regio Weesp waar het aankomt op een woningontruiming. Optimale service, persoonlijk contact, onze oplevergarantie en uw zorgen wegnemen zijn de kern van onze dienstverlening.

Heldere aanpak bij iedere woningontruiming

Wovia hanteert een eenduidige aanpak bij een woningontruiming. Allereerst is het van belang dat de woning een korte inspectie krijgt, zodat wij het werk kunnen inschatten. Tijdens deze inspectie kunt u uw wensen ook aangeven. Vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op voor de woningontruiming. Vervolgens vragen wij u waardevolle- en emotioneel waardevolle spullen uit de woning te verwijderen. Dan kunnen wij aan de slag met de feitelijke woningontruiming.

Waardeverlies bij een woningontruiming

Zeer waardevolle spullen zoals antiek of designspullen kunnen wij afgeven bij een veilingmeester. Spullen geschikt voor verkoop kunnen wij bij een woningontruiming opkopen. De opbrengst wordt in mindering gebracht op de kosten voor de woningontruiming van de woning in Weesp. Spullen die nog bruikbaar zijn, maar niet meer interessant zijn voor verkoop, kunnen wij overdragen aan goede doelen, zodat deze spullen een ander blij kunnen maken.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Duidelijke garanties

Wovia is dusdanig overtuigd van de kwaliteit van haar werk dat wij het aandurven om een gegarandeerde opleverdatum af te geven en een oplevergarantie. Zodat u uw afspraken kunt maken met de verhuurder en u de woningontruiming zorgeloos aan ons kunt overlaten. Wovia is een integer bedrijf met integere mensen. Wij begrijpen heel goed dat wij ons begeven in de persoonlijke omgeving van iemand. Mochten wij tijdens de woningontruiming onverhoopt toch nog op waardevolle spullen stuiten, dan houden wij deze netjes voor u achter.

Contact over de woningontruiming in Weesp

Wanneer u behoefte heeft aan een gedegen partij ter ondersteuning bij een woningontruiming, bent u bij Wovia aan het goede adres. U kunt contact met ons leggen via e-mail, of via onze website. Het liefst spreken wij u even persoonlijk. Dit gaat sneller en maakt voor ons meer inzichtelijk. Belt u ons daarom op 085 4017177.

Ook voor een woningontruiming met spoed of de verhuizing van een senior naar een seniorenwoning waarbij de achtergebleven woning ontruimt dient te worden, is Wovia u graag van dienst.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met