Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Zeist

Vrijblijvende offerte

WILT U HULP BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN DE REGIO ZEIST?

Vervelend
Voor veel mensen is een woningontruiming geen alledaagse of leuke bezigheid. Op zo een moment is er behoefte aan een partij met jarenlange ervaring met het ontruimen van een woning in de regio van Zeist. Een partij met een discrete aanpak, zonder verrassingen achteraf. Een partner die zorgen wegneemt als onafhankelijk buitenstaander en de klus simpelweg voordelig u klaart. Wovia is uw partner bij een zorgeloze woningontruiming in de regio Zeist.

Wovia staat voor een heldere aanpak bij een woningontruiming
Tijdens een korte inspectie maken wij een inschatting van de werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren bij de woningontruiming. Aan de hand van deze inschatting wordt er een offerte door ons opgesteld voor het ontruimen van de woning. Pas als u onze offerte voor de woningontruiming heeft goedgekeurd, gaan wij voor u aan de slag. Omdat al onze opdrachten vooraf goed worden gepland, zijn wij altijd in staat u een gegarandeerde einddatum te geven voor de woningontruiming. Zodat u kunt voldoen aan een gestelde opleverdatum of de verhuurder kunt informeren over de opleverdatum. Indien u dit wenst kan Wovia assisteren bij het opleveren van de woning bij de verhuurder. Ook voor een spoed woningontruiming in de regio Zeist kunt u bij Wovia terecht.

Voordelig
De rekening voor de woningontruiming zal nooit hoger zijn dan onze offerte. Mogelijk wel lager… Voor dat wij aan het werk gaan, geven wij u de tijd waardevolle spullen uit de woning te halen. Bijzondere spullen veilen wij indien u dit wenst voor u. Het bedrag dat hiermee is verkregen brengen wij in mindering op de rekening voor de woningontruiming. Spullen die nog goed zijn, maar geen economische waarde meer hebben, geven wij aan goede doelen. Afval dat vergaard wordt bij het schoon opleveren van de woning wordt door ons afgevoerd. Wovia beschikt over de juiste kennis en kunde voor een professionele woningontruiming en is bovendien gecertificeerd asbest inspecteur.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Zorgeloos
De reden voor een woningontruiming is vaak geen blijde reden. Wovia werkt discreet en gaat op een gepaste manier om met de spullen die aanwezig zijn in de woning tijdens de woningontruiming. Wovia heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en tijdens onze jarenlange ervaring zijn wij steeds beter geworden in het wegnemen van zorgen en vraagtekens bij onze klanten. Enerzijds bereiken wij dit door een heldere aanpak van de woningontruiming zonder nare verrassingen achteraf. Anderzijds gaan wij op een gepaste wijze met de achtergebleven spullen om. Mochten wij tijdens de woningontruiming onverwachts nog op spullen stuiten, waarvan wij denken dat ze waardevol zijn, dan houden wij dit achter voor u. Ook kan Wovia zorg dragen voor de stalling van spullen bij de woningontruiming. Mocht u specifieke wensen of vragen hebben, dan kunt u deze altijd bij ons kenbaar maken en zullen wij ons best doen u zoveel mogelijk tegemoet te komen.

Servicegericht
het is onze inzet u zo correct en passend mogelijk te informeren over onze werkzaamheden. Een offerte voor een woningontruiming in de regio Zeist is altijd vrijblijvend en verplicht u tot niets. Kies voor praktisch, kies voor Wovia voor een woningontruiming in de regio Zeist.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met