Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Zwolle

Vrijblijvende offerte

BEHOEFTE AAN ONDERSTEUNING BIJ EEN WONINGONTRUIMING IN ZWOLLE?

Wovia is uw professionele partner bij iedere woningontruiming!

Wovia is sinds vele jaren een begrip bij een woningontruiming.
Notarissen, deurwaarders, gemeentes, woningcorporaties en particulieren doen een beroep op Wovia bij een woningontruiming. Ook voor een woningontruiming van een senior in de regio Zwolle kunt u bij Wovia terecht.

Bel direct voor een vrijblijvende offerte 085 4017177.

 

Intake

Voordat wij beginnen met een woningontruiming wordt er een inschatting gemaakt van de hoeveelheid werk dat gemoeid is met de woningontruiming. Deze inschatting wordt gemaakt op locatie aan de hand van ons intakeformulier. Heeft u specifieke wensen dan kunt u dit ook tijdens dit intakegesprek aangeven. Het intakeformulier dient gelijk als offerte voor de woningontruiming en indien gewenst, kunt u dit direct op locatie ondertekenen en gaan wij voor u aan de slag. Voordat wij aan de slag gaan, vragen wij u waardevolle en emotioneel waardevolle spullen uit de woning te verwijderen.

Uitvoering

Een woningontruiming kent vaak geen prettige aanleiding. Daarom mag u van Wovia professionaliteit en discretie verwachten bij iedere woningontruiming. Met onze jarenlange ervaring zijn wij steeds beter geworden in het ontzorgen van onze klanten en in het proactief meedenken met onze opdrachtgevers tijdens een woningontruiming. De woning wordt ontruimd en afval en restmaterialen worden conform de geldende regels afgevoerd.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Garantie

Met Wovia maakt u gebruik van een gegarandeerd betrouwbare partner. De waardering van onze betrouwbaarheid en service is de peiler van ons succes. Wij nemen iedere woningontruiming serieus. In onze offerte noemen wij een opleverdatum voor de woning. Deze opleverdatum is door ons gegarandeerd en zullen wij altijd halen. Bovendien geven wij bij iedere woningontruiming een oplevergarantie. Een door Wovia opgeleverde woning wordt gegarandeerd geaccepteerd door de verhuurder. Dat hebben wij in alle jaren wel geleerd.

Kosten

Een woningontruiming uitgevoerd door Wovia zal nooit duurder zijn dan op de offerte is aangegeven. Zeer bijzondere en waardevolle spullen kunnen wij, indien gewenst, aanbieden bij een veilingmeester. Bij een woningontruiming kunnen wij ook spullen overnemen. De opbrengst van deze spullen wordt in mindering gebracht op de factuur voor de woningontruiming. Bruikbare spullen met weinig of geen economische waarde bieden wij graag aan bij goede doelen, zodat andere mensen hier van kunnen profiteren.

Persoonlijk contact

Wovia waardeert het wanneer u hulp wilt bij een woningontruiming dat u ons even belt.
Dit gaat het snelst en geeft beide partijen het snelst inzicht in de werkzaamheden.
Ook voor een woningontruiming met spoed in de regio Zwolle kunt u bij Wovia terecht.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met